Taloesittely, Isokyrö

Tervetuloa uuden Kastelli-kodin esittelyyn!

Esittelyssä asiakkaan toiveiden mukaan, tyylikkäästi räätälöity ja sisustettu City 122. Modernin klassinen avara koti suurine ikkunoineen tarjoaa kauniit näkymät läpi talon jo heti ulko-ovesta sisään astuessa. Kodin ilme on helppo pitää siistinä, sillä kätevä arkieteinen tarjoaa säilytystilaa ulkoiluvaatteille ja -välineille sekä helpottaa elämää kurakeleillä.

Valoisa ja avoin olokeittiö tarjoaa runsaasti säilytys- ja laskutilaa sekä saumattoman mahdollisuuden isommankin porukan yhteisille ruoanlaittohetkille. Viihtyisällä terassilla on antoisaa nauttia aamupalaa ja ihana viettää iltaa. Terassin ilmettä voi tyylitellä lisävarusteena saatavalla pergolalla.

Muokattavuutensa ansiosta koti sopii hyvin erilaisille tonteille. Sen voi sijoittaa esimerkiksi siten, että talon etupuolella on sisääntulopiha ja kodin oleskelutilat sekä viihtyisä oleskeluterassi avautuvat talon taakse ilta-auringon suuntaan. Saunasta on puolestaan helppo pujahtaa vilvoittelemaan päätypihan raikkaaseen ilmaan vuoden ympäri. Pääkuvana on käytetty City-malliston visualisointikuvaa.

Ajo-opastus Ventäläntieltä.

Tätä upeaa kokonaisuutta kannattaa lähteä katsomaan kauempaakin!

 

Muokkaa haluamastasi talomallista yksilöllinen koti!

Juuri nyt on hyvä aika startata sinun oma rakennushankkeesi.

Ajat muuttuvat, kotiunelmat pysyvät!

Vaikka maailmalla tuulee, on taloprojekti Kastellin kanssa turvallista aloittaa. Aikojen heilahtelut kestävä vakavarainen toimija takaa, että haaveidesi koti valmistuu helposti, varmasti ja juuri sellaisena kuin halusit.

Jätä meille vapaamuotoinen viesti tai pyydä tarjous!

Taloesittelyn osoite

Peltomaantie 5
61500 Isokyrö

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Ventäläntieltä.

Taloesittelyt