Taloesittely, Joensuu

Tervetuloa uuden ja upean Kastelli-kodin esittelyyn!

Tule tutustumaan todella ainulaatuiseen kohteeseen, taloa on muutettu asiakkaan toiveiden mukaisesti. Taloa lähdettiin suunnittelemaan Plazia 154 -talon pohjalta. Toiveiden mukaan taloa suurennettiin reilusti. Esittelytalon huoneistoala on 189 m² – kaikki yhdessä kerroksessa. Talosta löytyy walk in closet -vaatehuone, 4 makuuhuonetta, 3 wc:tä ja lisäksi erillinen saunaosasto L-siivessä. Terassialuetta kaikkiaan yli 70 neliötä – osa katettua, osa pationa.

Nyt on erittäin upea kohde esittelyssä, tervetuloa tutustumaan kaikki rakentamista mietiskelevät. Kohde on juuri valmistunut ja luovutetaan asiakkaalle muuttovalmiina. Esittelytalossa pääsette katsomaan ja ihastumaan, miltä muuttovalmiina luovutettu Kastellitalo näyttää – kaikki on varmasti paikallaan viimeistä listaa myöten ja työnjälki on ensiluokkaista.

Esittelyssä paikalla ovat Puustellilta Harri Sumala sekä Kastellin huippusisustusammattilainen Eero Paakkunainen, jonka kädenjälkeä pääsee tässäkin talossa näkemään. Pääkuvana on käytetty Plazia-malliston visualisointikuvaa.

Ajo-opastus Karhunkaarelta.

Tervetuloa tutustumaan ja varaamaan aika oman kotisi suunnittelua varten.

Koti juuri sellainen, ihan oman näköinen – nyt myös yksilöidyt edut!

Miksi tyytyä jonkun toisen suunnittelemaan ja sisustamaan kotiin? Valmistalo ei ole tusinatalo – päinvastoin. Autamme sinua ideoimaan ihan omannäköisen kodin, sisältä ja ulkoa.

🧡  Millainen unelma, sellainen etu: kysy lisää omannäköiseksi räätälöidyistä rakentajan eduista!

Taloesittelyn osoite

Maitolaiturinkatu 6
80230 Joensuu

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Karhunkaarelta opastus esittelytalolle

Taloesittelyt