Taloesittely, Jyväskylä (Puuppola)

Tervetuloa uuden Kastelli-kodin esittelyyn!

Esittelyssä ihana, Play 120 -mallistomme omakotitalo Jyväskylän Puuppolassa! Malli on muunneltu Kastellin malliston pohjalta, asiakkaan omien toiveiden mukaiseksi. Malli on kompakti, kolmen makuuhuoneen koti, huoneistoala tässä mallissa on 115 m², kerrosala 131 m². Koti esitellään viittä vaille valmiina. Pääkuvana on käytetty Play-malliston visualisointikuvaa.

Ajo-opastus Puuppolantieltä Rannilantien ja Jokiniementien suuntaan, josta käännytään oikealle Leinikinpolulle. Mielikinpolku sijaitsee aivan Leinikinpolun risteyksen tuntumassa.

Tule tutustumaan ja varaamaan aika oman unelmakotisi suunnitteluun!

 

Omista ideoista muuttovalmis koti!

Yhdessä voimme räätälöidä Kastellin talomallipohjia joustavasti mittoja, ulkomuotoa, talotekniikkaa, tilaratkaisuja, sisustusta, tontin muotoa, ikkuna- ja oviaukotuksia sekä terasseja ja parvekkeita myöten. Siis lähes mielin määrin.

Näistä rakentuu laadukas yksilöllinen kotitalo, jossa perheesi on hyvä elää nyt ja tulevaisuudessa. Miltä esimerkiksi kuulostaisi, jos uusi koti minimoisi ostoenergian tarpeen? Murroksellinen Kastelli EnergiafiksuTM -ratkaisu minimoi ostoenergian tarpeen uuden talonne säästäessä ja tuottaessa energiaa perheesi käyttöön.

Tuo ideasi meille, suunnitellaan yhdessä kompromissiton koti.

Pyydä tarjous!

Taloesittelyn osoite

Mielikinpolku 2
41120 Puuppola

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Puuppolantieltä Rannilantien ja Jokiniementien suuntaan, josta käännytään oikealle Leinikinpolulle. Mielikinpolku sijaitsee aivan Leinikinpolun risteyksen tuntumassa.

Taloesittelyt