Taloesittely, Kaarina (Kuusisto)

Tervetuloa uuden Kastelli-kodin esittelyyn!

Esittelyssä 2-kerroksinen, valmis ja kalustettu Kuori-tyylinen Kastelli-koti. Tässä komeassa kodissa on huoneistoalaa 215 m², 3-4 makuuhuonetta sekä toimisto- tai  työhuonetilaa. Tule ihastumaan tähän uniikkiin kotiin, joka sijaitsee kapealla merenrantatontilla ja josta on upea merinäköala. Pääkuvana käytetty Kuori-malliston visualisointikuvaa.

Sopimalla vierailuajankohta porrstetusti, saat tarkemman ajo-ohjeen. Varaa esittelyaikasi sari.haijanen@kastelli.fi tai p. 050 338 3355.

Koska tämä koti on asuttu ja kalustettu, niin noudatamme mm maskipakkoa. Joten tulethan taloesittelyyn vain terveenä, sisällä hengityssuojain suositus ja käsidesi käytössä.

Löydät Suomen laajimmasta talovalikoimasta juuri sinulle sopivan mallin joko sellaisenaan tai räätälöitynä. Suunnitellaan sinulle sopivin toimituslaajuus ja toimitussisältö, voit myös jättää tarjouspyynnön tai sopia tapaamisajan. 

Hirsi-Kastelli. Nyt myös muutto- ja viittä vaille valmiit -hirsikodit Suomen johtavalta talomerkiltä.

Tule tutustumaan ja varaa aika oman kotisi suunnitteluun!

Taloesittelyn osoite

Kuusisto
21620 Kuusisto

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Sopimalla vierailuajankohta porrstetusti, saat tarkemman ajo-ohjeen. Kohde on asuttu ja kalustettu koti, joten noudatamme mm maskipakkoa. Sari.haijanen@kastelli.fi