Taloesittely, Kangasala

Tervetuloa uuden Kastelli-kodin esittelyyn!

Esittelyssä ihastuttava, moderni ja ajaton Kuori-malliston Kastelli-koti. Viittä vaille valmiina toimitetun kodin huoneistoala on 115 m².

Tämä koti on suunniteltu tilankäytön ja mittasuhteiden kannalta toimivaksi. L-muotoinen rakenne luo viehättävän epäsymmetrian ja antaa terassille ja pihalle enemmän yksityisyyttä. Suuret ja kauniit ikkunat antavat valon tulvia sisään kaikkialle, jopa saunaosastolle. Tässä mallissa on kolme makuuhuonetta. Olohuoneen katto on neljän metrin korkeudessa, mikä lisää avaruuden tuntua. Terassia suojaa iso kaareva katos, joka pitää loitolla sateen ja auringon. Pääkuvana on käytetty Kuori-malliston visualisointikuvaa.

Ajo-Opastus Jyväskyläntieltä Havialantielle (vaarallinen risteys) ja Onkijärventielle.

Tervetuloa tutustumaan ihanaan Kastelli-kotiin, ja varaamaan aika oman kotisi suunnittelua varten.

Omista ideoista muuttovalmis koti!

Yhdessä voimme räätälöidä Kastellin talomallipohjia joustavasti mittoja, ulkomuotoa, talotekniikkaa, tilaratkaisuja, sisustusta, tontin muotoa, ikkuna- ja oviaukotuksia sekä terasseja ja parvekkeita myöten. Siis lähes mielin määrin.

Näistä rakentuu laadukas yksilöllinen kotitalo, jossa perheesi on hyvä elää nyt ja tulevaisuudessa. Miltä esimerkiksi kuulostaisi, jos uusi koti minimoisi ostoenergian tarpeen? Murroksellinen Kastelli EnergiafiksuTM -ratkaisu minimoi ostoenergian tarpeen uuden talonne säästäessä ja tuottaessa energiaa perheesi käyttöön.

Tuo ideasi meille, suunnitellaan yhdessä kompromissiton koti.

Taloesittelyn osoite

Onkijärventie 56
36120 Suinula

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Opastus Jyväskyläntieltä Havialantielle (vaarallinen risteys) ja Onkijärventielle.

Taloesittelyt