Taloesittely, Kirkkonummi (Kantvik)

Tervetuloa uuden Kastelli-kodin esittelyyn!

Esittelyssä yksilöllinen Verso 108A -koti, joka on suunniteltu ja muokattu Verso 91 -talomallin pohjalta.

Tässä, kuten kaikissa muissakin alueen taloissa, tilankäyttö on suunniteltu erityisen tehokkaasti ja käytännönläheisesti: kodin sydän on tilava, korkea ja valoisa olokeittiö, jossa on väljyyttä ja avaruutta. Yli 3 metrin korkeuteen ulottuva vino sisäkatto antaa oman ylellisen säväyksensä ja suuret ikkunat tuovat valon sisään. Ruokailutilasta on suora uloskäynti terassille. Talossa on 3 makuuhuonetta sekä tilavaraus myös neljännelle makuuhuoneelle. Erillisen WC:n lisäksi pesutiloihin on lisätty toinen WC ja kaksi suihkua. Kodinhoitohuoneesta on suora käynti lämpimään ja tilavaan varastoon, josta on lisäksi erillinen uloskäynti talon päätyyn lisättyyn autokatokseen. Tämän kodin huoneistoala on 108 m², josta lämpimän varaston osuus on 9 m². Talossa on vesikiertoinen lattialämmitys ja lämmönlähteeksi on valittu poistoilmapumppu Nibe F470.

Tämän talon elementtitoimitus tapahtui viikolla 32/2022 ja tässä vaiheessa rakentaminen on edennyt jo ViittäVailleValmis-vaihetta pidemmälle: sisäseinät on tasoitettu ja pohjamaalattu, sisäkatot paneloitu ja seuraavaksi edetään sisustustöihin ja saunan panelointiin. Talo rakennetaan Kastelli-talot Oy:n toimesta Muuttovalmis-toimituksena ja uusi koti valmistuu helmikuussa 2023.

Alueelle on suunniteltu yhteensä 10 vastaavaa taloa, joista 4 kpl on rakenteilla ja 6 kpl myynnissä. Alueella vielä vapaana olevat tontit ja talot myydään ja toteutetaan Tontti + Talo -rakennushankkeena. Kastelli-talot Oy:n lisäksi hankkeeseen osallistuvat yhteistyötahot ja vastuuhenkilöt ovat valmiiksi nimettynä ja kunkin rakennushankkeen kokonaiskustannukset ovat etukäteen tiedossa ja kiinteästi sovittuna. Lisätietoja: Teija Lahdelma, puh. 050 384 5219teija.lahdelma@kastelli.fi.

Ilmoituksessa käytetyt kuvat ovat visualisointikuvia: jokainen rakennuttaja voi valita mieleisensä värityksen, tuotteet ja sisustusmateriaalit Kastellin kattavasta Collection-tuotevalikoimasta!

Kastellin hinta pitää – tarjoamme uusiin talokauppoihin hintaturvan

Tarjoamme 25.8.2022 alkaen solmittuihin uusiin talokauppoihin hintaturvan, joka suojelee kodinrakentajia materiaalihintojen nousun varalta. Sillä takaamme, että Kastellin kanssa sopimasi kauppahinta pitää hintojen mahdollisesta noususta huolimatta, kun talotoimitus tapahtuu vuoden 2023 loppuun mennessä.

Hintaturva on saatavilla toistaiseksi.

Turvallinen kumppani on kultaa kodin toteuttajana.

Taloesittelyn osoite

Sokerimestarintie 20 D
02460 Kirkkonummi

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Upinniementieltä.

Taloesittelyt