Taloesittely, Kirkkonummi (Kantvik)

Tervetuloa sisätyövaiheessa olevan Kastelli-kodin esittelyyn tontille C!

Esittelyssä yksilöllinen Verso 108-koti, joka on suunniteltu ja muokattu Verso 91 -talomallin pohjalta. Tämän talon elementtitoimitus tapahtui tammikuussa 2024 ja tällä hetkellä rakennustyöt ovat edenneet jo pitkälle: sisäkatot on paneloitu ja sisäseinät on maalattu – seuraavaksi vuorossa ovat lattiapintamateriaalien ja laatoituksen asennukset. Talo toteutetaan Kastellin Muuttovalmistoimituksena ja se valmistuu kesäkuussa 2024.

Tässä, kuten kaikissa muissakin alueen taloissa, tilankäyttö on suunniteltu erityisen tehokkaasti ja käytännönläheisesti: kodin sydän on tilava, korkea ja valoisa olokeittiö, jossa on väljyyttä ja avaruutta. Yli 3 metrin korkeuteen ulottuva vino sisäkatto antaa oman ylellisen säväyksensä ja suuret ikkunat tulvivat valoa.

Pääsisäänkäynti on talon etupuolella kuten myös sisäänkäynti erilliseen lisävarastoon. Keittiöstä ja olohuoneesta on suora uloskäynti terassille, joka avautuu talon päädyssä länsiaurinkoon. Taloon on lisätty autokatos ja terassialueita on laajennettu.

Talossa on 3 makuuhuonetta sekä tilavaraus myös neljännelle makuuhuoneelle, joka voidaan erottaa olokeittiöstä myös jälkikäteen. Kodinhoitohuone on tässä talossa yhdistetty pesutiloihin, jonne on lisätty toinen WC. KHH:eesta on käynti toiseen erilliseen varastoon.

Tämän kodin huoneistoala on 108 m², josta lämpimän varaston osuus on 9 m². Talossa on vesikiertoinen lattialämmitys ja lämmönlähteeksi on valittu poistoilmapumppu Nibe F470.

Alueelle on suunniteltu yhteensä 10 vastaavaa taloa, joista talot A, B, D ja J ovat jo valmiina ja niissä asutaan. Talon I rakentaminen alkaa viikolla 18/2024 elementtitoimituksen saapuessa, perustukset ovat jo valmiina. Tonteista ja taloista vapaina ovat E, F, G ja H.

Kaikki kohteet toteutetaan Tontti+Talo -rakennushankkeena, joissa tontin ja talon ostaja toimii rakennuttajana. Kaikille taloille on jo olemassa rakennusluvat.

Kukin rakennuttajaperhe voi valita mieleisensä lisävarusteet, laitteet, sisustuksen ja pintamateriaalit Kastellin kattavasta Collection-tuotevalikoimasta. Muuttovalmistoimitukseen sisältyvät Puustellin kiintokalusteet, Siemensin kodinkoneet, Pukkilan laatat ja Pergon lattialaminaatit. Saatavana on lisäksi lukuisia lisätuotevaihtoehtoja ja lisävarusteita. Kiintokalusteiden ja sisustusmateriaalien valinnoissa ja suunnittelussa ovat apuna Puustellin kiintokalustesuunnittelija ja Kastelli-talojen sisustussuunnittelija.

Kastelli-talot Oy:n lisäksi hankkeeseen osallistuvat yhteistyötahot ja vastuuhenkilöt ovat valmiiksi nimettynä ja kunkin rakennushankkeen kokonaiskustannukset ovat etukäteen tiedossa ja kiinteästi sovittuna. Lisätietoja: Teija Lahdelma, puh. 050 384 5219, teija.lahdelma@kastelli.fi.

Taloesittelyn osoite

Sokerimestarintie 20
02460 Kantvik

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Sokeritehtaantieltä.