Taloesittely, Lohja

Tervetuloa uuden Kastelli –kodin esittelyyn!

Esittelyssä muuttovalmiina toimitettu n.130 m² koti, joka on suunniteltu asiakkaan toiveiden mukaisesti, ja tontin vaatimukset huomioiden. 3:ssä makuuhuoneessa on sopivasti neliöitä ja työhuone esimerkiksi etätyöhön on loistava lisä. Olo-keittiön isot ikkunat tuovat valon sisään, ja tekevät yhtenäisestä tilasta vieläkin avaramman. Katetulla/lasitetulla terassilla voi nauttia aamukahvit ja pidentää näin terassin käyttöaikaa aikaisesta keväästä myöhäisempään syksyyn. Tätä upeaa kokonaisuutta kannattaa lähteä katsomaan kauempaakin.

Tervetuloa tutustumaan, ja varaamaan aika oman kotisi suunnittelua varten!

 

Muokkaa haluamastasi talomallista yksilöllinen koti

Yhdessä voimme räätälöidä Kastellin talomallipohjia joustavasti mittoja, ulkomuotoa, talotekniikkaa, tilaratkaisuja, sisustusta, tontin muotoa, ikkuna- ja oviaukotuksia sekä terasseja ja parvekkeita myöten. Siis lähes mielin määrin.

Perheesi kompromissiton koti valmistuu Kastellin varmoissa käsissä turvallisesti aina muuttovalmiiksi asti – pientalojen edelläkävijän teknisiä ja ekologisia innovaatioita unohtamatta.

Apunasi on Suomen suurimman avaimet käteen -kotien toimittajan raudanluja asiantuntemus sekä markkinoiden palvelualtteimmiksi koetut kauppiaat!

Taloesittelyn osoite

Suppakatu 6
08200 Lohja

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Google mapsiin Veikselinkatu 6 Lohja. Opastuskyltit Muinaismerenkadulta. Gunnarla

Taloesittelyt