Taloesittely, Ylöjärvi

Tervetuloa uuden Kastelli-kodin esittelyyn!

Esittelyssä arkkitehtonisen upea Kastellin Kuori-malli. Näyttävät, isot ikkunat tekevät tiloista avaria ja valoisia. Talon L-muoto tuo mukavaa yksityisyyttä isolle, katetulle terassialueelle. Harmoninen värimaailma, laadukkaat materiaalit ja harkitut yksityiskohdat tekevät tästä talosta kodin, jossa viihtyy ja jonne on mukava tulla. Tyylikäs ja ajaton Kastellin Kuori-malli tarjoaa asumiseen toimivat puitteet. Tämä koti on toimitettu muuttovalmiina asiakkaan omin yksilöllisin valinnoin. 

Tulethan taloesittelyyn vain terveenä, sisällä hengityssuojain suositus ja käsidesi käytössä.

Avaimet käteen -talo tai talopaketti, elämäsi hienoimmalla kotimatkalla kuunteleva, turvallinen ja vakavarainen kumppani on korvaamaton tuki. Voit olla huoletta tietäen, että meidän kastellilaisten kanssa unelmiesi koti valmistuu talotekniikkaa myöten vastuullisesti ja juuri kuten pitääkin. Asiantuntijamme asentajista sisustussuunnittelijoihin ovat kanssasi heti kotihaaveesi alusta aina muuttovalmiiseen kotiin saakka.

Tule sinäkin tutustumaan tähän kauniiseen kotiin ja muihin moderneihin malleihimme tai suosittuihin Kastelli-klassikoihin.

Taloesittelyn osoite

Fasaanipolku 16
34110 Lakiala

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Ajo-opastus Viljakkalantieltä.

Taloesittelyt