+

Jätä yhteydenotto­pyyntö


Lähetä

Virtuaalitalonäytös, aos Kastelli-koti 137/173

18.06.2020 18:00 - 22.06.2020 16:00

Tervetuloa virtuaalitalonäytökseen asiakkaan omien toiveiden mukaisesti toteutettuun Kastelli-kotiin.

3D AOS-kotia pääset katsomaan tästä >>.

Rouhean harmoninen koti!

Tyylikkään, viittä vaille valmiina toimitetun Kastelli-kodin huoneistoala on 137 m² ja kerrosala 173 m². Kodin päätyyn on kytketty kahden auton katos/varasto. Tässä kodissa on neljä (4) makuuhuonetta, keittiö/ruokatila, olohuone, kodinhoitohuone, pesuhuone ja sauna sekä kaksi (2) wc:tä. Olohuoneesta ja kodinhoitohuoneesta on molemmista kulku terassille, joka sijaitsee kallion kupeessa lähellä metsän reunaa.

Eteinen luo ensivaikutelman toivottaen tervetulleeksi kotiin. Ulko-ovelta avautuu miellyttävä, vaalean ja harmaan, harmoninen sävymaailma, mutta eteisen matto lupailee aavistuksen jotain jännittävää. Heti ulko-oven vieressä on peililiukuovikaapisto vaatteiden ja muiden tärkeiden tavaroiden säilyttämiseen. Vastapäiselle seinälle sijoitetuissa mustissa, koristeellisissa koukuissa voi pitää sisustuksellisen tyylikkäitä laukkuja.

Lattiamateriaalina eteisessä, keittiössä ja kosteissa tiloissa on käytetty eri harmaan sävyisiä (antracite) Reden (600*600 mm) ja Freedom (15*15 mm) -laattoja. Makuuhuoneiden ja olohuoneen lattiat jatkavat eläväisiä, harmaiden sävyjä puukuvioituna. Auringon osuessa puulattiaan sieltä välkähtää lämpimän puunsävyn vivahteita.

Harraste-/musiikkihuoneessa katse kohdistuu seinälle kiinnitettyihin kitaroihin ja lattialla olevaan vahvistimeen sekä rock-henkiseen sisustustauluun, mitä musta tehosteseinä korostaa.

Wc on upean, rouhea! Sisustusmateriaalit lisäävät persoonallista ilmettä; sen täydentävät betoniset seinät, Puustellin puusyinen, musta kaluste, harmaa paneeliseinä. Glamouria luovat kiiltävä musta pesuallas kultaisine hanoineen ja upea peili koristeellisine kehyksineen. Ripauksen aistillisuutta ja romantiikka antaa valkoinen orkidea vaalealla American Oak -tasolla.

Matka jatkuu valoa kohti, tyylikkäälle SPA-osastolle. Laadukkaat materiaalivalinnat, nykyaikainen tekniikka, kauniit muodot ja hyvä valaistus yhdistyvät tässä tunnelmallisessa kylpyhuoneessa ja saunassa. Huomaathan hienon syvennyksen suihkujen välissä. Tämä SPA-osasto on luksusta!

Kodinhoitohuone on täydellisen tehokkaasti ja nykyaikaisesti varusteltu ja sisustettu. Saunan jälkeen, kodinhoitohuoneen läpi, on mukava sipsutella, paljain varpain terassille vilvoittelemaan, nauttimaan happea ja ihastelemaan Suomen kaunista luontoa. Vaikka jo tänään!

Tämä kodin harmaasävyinen sisustus on persoonallisen tyylikkäästi suunniteltu. Sisustuksessa on käytetty harmaata väriä läpi koko sisustuksen, täydentäen lämpimän puun sävyillä ja mustalla. Eteisestä laskeutuu portaat keittiö/ruokatilaan. Korotettu sisäkatto tuo tähän tilaan avaruutta ja valoa suurine ikkunoineen ja moderneine valaisimineen. Asukkaan mieltymysten mukaan räätälöity pohjaratkaisu ja sisustusmateriaalit lisäävät tämän kodin ylellisyyttä entisestään. Keittiön tummat, laadukkaat Puustellin kalusteet ja puinen taso yhdistettynä rouheisiin betonisiin seiniin on näyttävän näköinen kokonaisuus. Ruokatilassa on juuri sopiva paikka lämpimän puun väriselle, isolle ruokapöydälle tuoleineen ja mustasta vitriinistä saa näppärästi lasit ja juomat juhlakattaukseen.

Keittiön vieressä, kauniissa, aurinkoisessa lastenhuoneessa on harmoninen tunnelma vaalean värimaailman ansiosta. Lattialla on pehmukkeena ihana, keväänvihreä matto. Seinällä on tehosteena kultakehyksinen peili, kultaa kullalle. Työhuone/vierashuone jatkaa muuhun sisustukseen sopivaa tunnelmaa.

Ruokatilasta pari askelmaa ylös ja oikealle sijaitsee kodin päämakuuhuone. Värimaailma on luonnonläheinen, lähes seesteinen. Makuuhuoneen yhteydessä on oma ylellinen wc, yhtä rouhean tyylikäs kuin eteisen lähelläkin oleva. Makuuhuoneen valaisimena on musta, kiiltävä ja romanttinen kattokruunu. Mutta katse kiinnittyy upeisiin, lähes lattiasta kattoon ylettyviin maisemaikkunoihin, luonto tulee lähelle. Sängyn päällä lojuu villieläinkuosinen torkkupeitto, ihan kuin joku olisi sen alta juuri poistunut; sisustustaulussa villikissa tarkkailee nukkujaa, valppain silmin.

Ylätasanteella olevan olohuoneen katseenvangitsijana toimii moderni, kiiltävä, musta Uuniseppien takka, joka tuo hienosti kontrastia suurten ikkunoiden takaa näkyviin maisemiin. Olohuoneesta pääsee ulos terassille. Ylellisyyttä ja glamouria henkivä olohuone on sisustettu kauniilla harmaan sävyillä miksattuna puulla ja mustalla. Viidakkoaiheinen -tapetti toimii sopivasti boheemina tehosteseinänä. Mutta todellinen katseen vangitsija on olohuoneen suurten ikkunoiden luoma maisemataulu, joka toimii sekä tunnelmanluojana että tyylikkäänä taideteoksena.

Talomalleistamme sekä yksityistalonäytöksistä (VIP) voit kysyä lisää alueesi Kastelli-kauppiailta. Tutustu myös Se on tämä KESÄ -kampanjaamme. - Vielä ehdit aloitukseen - huippueduin!

Talonäytöksen osoite

Virtuaalitalonäytös, aos Kastelli-koti 137/173
https://my.matterport.com/show/?m=eJhW3R32WpN
90400 OULU

Näytä ajo-ohjeet

Opastus

https://my.matterport.com/show/?m=eJhW3R32WpN

Näytöksessä paikalla

Talonäytös, Vantaa
26.9.
Talonäytös, Vantaa
Mallisto: Viva
Talonäytös, Kruunupyy
27.9.
Talonäytös, Kruunupyy
Mallisto: Moderni
Talonäytös, Lepsämä
21.10.
Talonäytös, Lepsämä
Mallisto: City
Talonäytös, Järvenpää
28.10.
Talonäytös, Järvenpää
Mallisto: Muu

Näytä kaikki kartalla
Bonsky