Virtuaalitalonäytös, Kuori 135/157 mv

Tervetuloa Kuori-malliston virtuaaliseen ensiesittelyyn Vapun kunniaksi.

3D Kuori-kotia pääset katsomaan tästä >> .

Juhlava ja kaunis Suomi-koti.

Näyttävä Kuori-koti hivelee modernin arkkitehtuurin ja graafisuuden ystävän silmää. Muuttovalmiina toimitetun Kuori-kodin huoneistoala on 131 m² ja kerrosala 153 m². Tässä kauniissa kodissa on neljä (4) makuuhuonetta, iso oleskelutila, johon kuuluu keittiö, ruokatila ja olohuone. Lisäksi löytyy wc erillisellä suihkutilalla, kodinhoitohuone, pesuhuone sekä upea sauna. Kodin korkeat ikkunat ja korkealla kaartuva katto luo ajatonta juhlavuutta ja suojaisan terassin uumeniin on hyvä kätkeytyä ulkomaailmalta. Suurin osa kodinsisustusmateriaaleista (pintamateriaalit, värit) on Kastellin Collection-sisustuskokonaisuudesta ja myös tässä kodissa on laadukkaat Puustellin kalusteet.

Aitojen materiaalien käyttö tuo kotiin arvokkuutta ja kodin sisustusvärimaailma kuvastaa Suomea, puuta, sinistä ja valkoista. Keittiössä, olohuoneessa ja työhuoneessa sinisyys heijastuu niin sisustustekstiileissä ja tuoleissa kuten TV-tason ovissa sekä työhuoneen tehosteseinässä ja ikkunoista näkyvässä taivaassa. Seinät ovat maalattu valkoisella kuin talvinen hanki. Eteisen ja kosteantilan laatoitukset ovat lujuutensa ja värinsä saaneet graniitista ja hiekasta. Keittiön kalusteissa, saunan seinissä ja lauteissa sekä huonekaluissa ja lattiamateriaaleissa on käytetty erilaisia puulajikkeita, joiden juuret ovat suomalaisessa metsässä. Lastenhuoneen seinällä juoksentelee metsäneläimiä. Keittiön tasot ovat kiiltävän valkoiset kuin luminen jää. Makuuhuoneen verhojen vihreydessä kuusen kuiske soi. Olohuoneen sohvat ovat utuisen vaalean harmaita kuin pilvenhattarat taivaalla. Oleskelutilan katto kaartuu korkealle ja sieltä tuikkivat spottivalot tähtien lailla. Luonto ja luonnonvalo tulvii sisään kaikkialle.

Arkkitehtonisen kaunis ja käytännöllinen Kuori-koti on suunniteltu kohottamaan asukkaansa arjen yläpuolelle. Kuori-malliston suunnittelijaa arkkitehti Eevamaria Timliniä inspiroi vanhojen rakennusten arkkitehtuuri, ajattomuus ja niiden tarjoama tilakokemus. Siirtyminen kadulta sisälle on asteittaista julkisesta yksityisempään, jolloin rakennus muodostuu suojaksi ulkomaailmaa vastaan.

– Halusin luoda kodin, joka kääriytyy kuin peitto asukkaansa suojaksi. Onnistuin suunnittelemaan talon, joka on yhtä aikaa arvokkaan juhlava ja intiimin lämminhenkinen, arkkitehti Eevamaria Timlin kertoo.

Usein suojaavan kuoren turvista löytyy myös intiimi sisäpiha, jossa sisä- ja ulkotilan käsite hämärtyy. Rakennuksen suojaama sisäpiha antaa yksityisyyttä myös sellaisille tonteille, joissa olisi muuten vain vähän näkösuojaa. Omaa tilaa voi rakentaa edelleen myös aitojen ja istutusten avulla.

Kuoresta ja muista talomalleistamme sekä yksityistalonäytöksistä (VIP) voit kysyä lisää alueesi Kastelli-kauppiailta. Tutustu myös Se on tämä KESÄ -kampanjaamme, jossa on tarjolla huikeita etuja.

” Sininen on taivas,
Siniset on silmänsä sen.
Siniset on järvet,
Sinisyyttä heijastaen.
Valkoinen on hanki,
Valkoiset on yöt kesien,
Valkoiset on pilvet,
Lampaat nuo taivaan sinisen.

Juuret kasvoi maahan sen,
Kylmän sekä routaisen.
Lämmön tunsin kuitenkin,
Lujuudessa graniitin.
Hiljaa kuusten kuiske soi,
Terveisensä tuuli toi.”

Jukka Kuoppamäki, Sininen ja valkoinen

Taloesittelyn osoite

Voudintie 3
90400 OULU

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

https://my.matterport.com/show/?m=Jff6N3H5aw4