Virtuaalitalonäytös, Verso 90

Tervetuloa virtuaalitalonäytökseen Verso 90 -Kastelli-kotiin.

3D Verso-kotia pääset katsomaan tästä.

Ihana valon koti!

@unelmistakodiksi

Kastellin peruspakettina toimittaman kodin on toteuttanut asiakas itse. Tämän viehättävän kodin huoneistoala on 90,5 m2 – 2 makuuhuonetta, keittiö, oleskelutila, kodinhoitohuone, wc, pesuhuone ja sauna sekä terassi.

Verso-kodin tilaratkaisut on suunniteltu fiksusti ja sisustuksessa on käytetty laadukkaita tuotteita ja vaaleita, luonnonläheisiä värisävyjä. Heti kotiin tultaessa avautuu upea vaalea ja raikas avaruus. Se on yhtä aikaa rauhallinen ja viihtyisä sekä modernin ajaton. Täytyy sanoa, että tässä kodissa sisustussuunnittelija on onnistunut luomaan ihanan seesteisen sekä harmonisen tunnelman ja näin keväällä tämä koti suorastaan kylpee auringossa.

Heti sisään tultaessa valoisuus vie mennessään.

Valkoinen, kiiltäväpintainen marmorikuvioitu eteisen lattia ja isot liukuovikaapin peiliovet heijastavat valoa ja luovat eteisestä avaran ja valoisan. Tämä on ihana valon koti.

Koko kodin lattiamateriaalina on käytetty tunnelmallista, hivenen harmaaseen vivahtavaa vinyylilankkua, eteisessä ja pesutiloissa on laatoitus.

Sisääntulon läheisyydessä on wc, jonka värimaailma on tyylikkään luonnonläheinen. Sauna ja pesutilat jatkavat tätä samaa ihanaa, tunnelmallista eleganssia. Pesuhuoneen rauhallinen värimaailma ja ”vesisadesuihkut” tuovat luksustunnelmaa jokaiseen pesuhetkeen. Huomatkaa suihkuseinään rakennettu taso, jossa peseytymistarvikkeet ovat käytännöllisellä korkeudella. Verso edustaa modernia, eurooppalaista asumistapaa, johon ei automaattisesti kuulu saunaa. Halutessasi voit kuitenkin sisällyttää saunan pesutilojen yhteyteen, niin kuin tässä kodissa on tehty. Saunan lauteisiin ja seiniin on käytetty lämpökäsiteltyä haapaa. Pesutilojen yhteydessä on käytännöllinen kodinhoitohuone, jossa pyykkihuolto hoituu mukavasti ja tarvittaessa sitä voi käyttää pukeutumistilana. Huomatkaa tyylikäs ja eläväpintainen mosaiikkivälitilalaatoitus!

Sisustuksen harmoniaa jatkaa valkoinen keittiö tummilla yksityiskohdilla. Keittiössä on modernit Siemensin kodinkoneet ja tyylikkäät, valkoiset Puustellin-kalusteet. Tummat yksityiskohdat, esimerkiksi Puustellin pöytätaso, luo mukavaa kontrastia vaaleaan sisustukseen. Keittiön kompakti koko ja muoto takaa ruoan laittamisen vaivattomuuden. Ruokatilan kruunaa upea, trendikäs betonipöytä ja ruokailuun luo tunnelmaa pöydän yläpuolella sijaitsevat modernit, tummat valaisimet.

Olohuoneen katseenvangitsijana toimii Uuniseppien pelkistetyn kaunis Tonava-takka.

Oleskelutilassa on upeat, isot ikkunat, jotka tuovat valon ja luonnon sisälle. Olohuoneen yhteyteen on rakennettu iso ja viihtyisä terassi, jossa voi viettää laatuaikaa perheen kanssa. Enää ei mene kuin hetki ja grillikausikin alkaa.

Tässä kodissa on kaksi makuuhuonetta – vaalea ja rauhallinen nukkumatila ja vierashuone/työhuone. Työhuoneessa on huikea, vihreä tehosteseinä, joka sopii ulkoa näkyvään luontoon täydellisesti.

Verso-mallisto soveltuu muunneltavuutensa ansiosta hyvin erilaisiin elämäntilanteisiin ja kodiksi eri-ikäisille perheille toimien myös oivallisesti kakkoskotina. Se on koti, jossa on kaikki mitä tarvitset – ei mitään ylimääräistä. Verso on yksi suosituimmista mallistoistamme, ja on osoittanut toimivuutensa käytännössä.

Versosta ja muista talomalleistamme sekä VIP-talonäytöksistä voit kysyä lisää alueesi Kastelli-kauppiailta.

Tähän kotiin voi tutustua myös @unelmistakodiksi.

Taloesittelyn osoite

kastelli.fi/fi/talonaytokset/virtuaalitalonaytos-verso-90/
90400 Oulu

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Taloesittelyt