Kastelli Collection -valikoima & sisustuspalvelu

Olemme koonneet Kastellin Collection-sisustusvalikoimaan laajan kattauksen kotimaisia ja ulkomaisia laatumerkkejä, joista sisustussuunnittelijamme auttavat valitsemaan muuttovalmiiseen kotiin juuri sinun perheellesi täydelliset pintamateriaalit, kiintokalusteet, värit ja valaistuksen.

Tyylikäs, laadukas sekä sopivan ajaton interiööri on tärkeä osa jokaista Kastelli-kotia. Suunnittelemme vuosittain uudistuvan Kastelli Collection -sisustusmalliston seuraamalla asumisen muuttuvia tarpeita, tyylisuuntia ja kuuntelemalla asiakkaidemme toiveita herkällä korvalla.

Kaikki Collection-valikoiman sisustusmateriaalit ja kalusteet ovat sisustussuunnittelijoidemme huolella valitsemia, joten voit luottaa niiden korkeaan laatuun. Esimerkiksi laadustaan kiitettyjen kotimaisten Puustelli-keittiöiden toimivuus syntyy tarkkaan mietityistä yksityiskohdista sekä aikaa ja kulutusta kestävistä materiaaleista.

Valmiin Collection-malliston ansiosta voit olla varma, että tuotteiden saatavuus on hyvä, asennettavuus kohdallaan ja laatu ensiluokkainen.

”Kävimme Kastellin sisustussuunnittelijan kanssa valinnat läpi ja esimerkiksi kodinhoitohuoneeseen saimme hyviä oivalluksia, joita ei olisi ehkä itse osannut huomioida.”

– Asiakas Lohjalta

Sisustuspalvelun ammattilaiset ovat aina apunasi

Tarjoamme asiakkaillemme apua muuttovalmiiden talojen sisämateriaalivalintoihin, sillä jokainen Kastelli-koti on yhtä yksilöllinen kuin asukkaansakin. Tärkein tavoitteemme on suunnitella kanssasi arkea palveleva ja perheesi näköinen koti, jonka materiaalit ja sävyt kestävät hyvin aikaa ja vaihtuvia trendejä.

Esteettisen ulkonäon lisäksi on monta asiaa, jotka kannattaa huomioida elämäsi kompromissittoman kodin suunnittelussa. Toimiva interiööri syntyykin perheesi nykyiset ja tulevat tarpeet ennakoiden. Arvostatko ensisijaisesti näyttäviä ratkaisuja vai helppohoitoisuutta ja toimivia oivalluksia? Muuttaako uuteen kotiin lemmikkejä tai allergikkoja? Painaako vaakakupissanne erityisesti energiatehokkuus, säilytystilat tai kestävät ja vastuullisesti valitut luonnonmateriaalit?

Luonnollisesti nämä eivät myöskään sulje toisiaan pois. Kastellin kiitetyt sisustussuunnittelijat auttavat valitsemaan juuri oikeat pintamateriaalit ja kiintokalusteet kotiinne perheesi arvot, unelmat ja budjetin huomioiden.

Ammattilaisen silmällä ja kokemuksella he osaavat huomata ja ehdottaa myös sellaisia ratkaisuja, joita ei välttämättä itse tulisi ajatelleeksi, ja auttavat loihtimaan rohkeistakin väri- ja materiaaliyhdistelmistä toimivan kokonaisuuden.

Tutustu Kastellin Collection-sisustusluetteloon ja anna inspiraatiollesi siivet:

Katso Collection-sisustusesite 2/2023

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi