Omakotiasukkaat arvostavat sisustussuunnittelua vuosi vuodelta enemmän

Tyylikäs, laadukas ja sopivan ajaton sisustus on tärkeä osa jokaista Kastelli-kotia. Kastellin omaan Collection-valikoimaan on koottu laaja kattaus kotimaisia merkkituotteita, joista Kastellin sisustussuunnittelijat auttavat Muuttovalmiiden ja Viittä Vaille Valmiiden Kastelli-talojen ostajia valitsemaan mieluisimmat pintamateriaalit, värit ja valaistuksen. Vuoden 2019 herkullinen Collection-mallisto esitellään vuoden vaihteessa.

Valmiin Collection-malliston ansiosta asiakas voi olla varma, että tuotteiden saatavuus on hyvä, asennettavuus kohdallaan ja laatu korkea.

”Suunnittelemme joka vuosi uuden Kastelli Collection -malliston seuraamalla trendejä ja kuuntelemalla asiakkaidemme toiveita tarkalla korvalla”, kertovat Kastellin ammattitaitoiset sisustussuunnittelijat Sanna ja Iida. Kumpainenkin tuli töihin Kastellin talotehtaalle sen pitkän historian ja hyvän maineen takia.

”Sisustussuunnittelu ja materiaalivalinnat ovat omakotiasujille koko ajan tärkeämpiä, ja on hienoa, miten paljon Kastellilla molempiin panostetaan. Henkilökunta on todella ammattitaitoista, ja asiakkaiden puolesta ollaan valmiita tekemään paljon. Palveluasenne on yhtä tärkeää kuin oman alan asiantuntemus”, Sanna pohtii.

Uudet ideat näkyvät Kastelli-kodeissa nopeasti – sisustusmallisto uudistuu vuosittain

Joka vuosi uudistuva Collection-mallisto seuraa tiiviisti rakentamisen ja sisustamisen tyylisuuntauksia Suomessa ja maailmalla.

”On ilahduttavaa huomata, miten Collection-valikoimaa kehitetään jatkuvasti ja uusia ideoita kuunnellaan avoimesti”, Sanna sanoo. ”Kansainväliset trendit näkyvätkin Kastelli-taloissa nopeasti, mistä hyvänä esimerkkinä on Porin asuntomessuilla kesällä esitelty Viva-talo. Ensi kesänä Tuusulan asuntomessuilla nähdään myös huipputrendikäs koti, jossa julkisivuvärinä käytetään muun muassa mustaa.”

Luonnonläheiset sävyt nousevat vuoden sisustustrendeissä

Tämän vuoden Collection-malliston ideat kumpuavat luonnosta. Väreissä korostuvat ruskea, harmaan eri sävyt, syvä vihreä, musta ja hiekka. Materiaaleissa inspiraatiota saadaan esimerkiksi villasta, nahasta ja pellavasta.

”Pintamateriaaleissa harmaa alkaa korvaantua ruskean eri sävyillä, jotka tuovat kodin sisustukseen lämpöä”, Sanna kertoo.

Malliston yleistunnelma on tänäkin vuonna skandinaavinen ja jokaiseen makuun löytyy sopivia vaihtoehtoja. Kastellin sisustussuunnittelijat auttavat loihtimaan rohkeistakin väri- ja materiaaliyhdistelmistä toimivan kokonaisuuden.

”Autamme asiakkaita valitsemaan kotiin tyylillisesti ja värimaailmaltaan yhteen sointuvan kokonaisuuden”, Sanna lupaa. ”Jos mielessä on jotakin aivan erityistä, jota ei löydy Collection-mallistosta, asiakas voi valita haluamansa materiaali- ja värivaihtoehdon Pukkilan tai Puustellin laajasta Extra-valikoimasta.”

Valinnat voidaan käydä läpi puhelimitse, mutta yhä useammin Kastellin sisustussuunnittelija tapaa tulevan omakotiasujan kasvokkain Vantaan tai Oulun toimipisteissä.

”Pintamateriaalit ovat pitkäkestoisia valintoja, ja siksi vaihtoehtoja on tärkeää päästä koskettamaan ja värisävyjä vertailemaan ihan pöydän äärellä eikä vain tietokoneen ruudulla”, Sanna korostaa. ”Pyrimme tekemään suunnittelun asiakkaillemme mahdollisimman helpoksi, ja siksi materiaaleja voi käydä katsomassa Kastellin myyntipisteiden lisäksi yhteistyökumppaneidemme luona, kuten Puustellin keittiöliikkeissä.”

Collection-mallisto – aina varma valinta

  • Malliston esite lähetetään jokaiselle asiakkaalle etukäteen.
  • Sisustussuunnittelija käy malliston läpi sivu sivulta asiakkaan kanssa.
  • Asiantuntijalle voi esittää kysymyksiä, toiveita ja ehdotuksia.
  • Asiakkaalla on mahdollisuus tutustua materiaaleihin Kastellin myymälässä tai yhteistyökumppanien toimipisteissä.

Kuvat: Kuva 1 sisustussuunnitteiijat Sanna ja Iida, kuvat 2-4 Tikkurila Oyj

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi