Omakotiasukkaat arvostavat sisustussuunnittelua vuosi vuodelta enemmän

Tyylikäs, laadukas ja sopivan ajaton sisustus on tärkeä osa jokaista Kastelli-kotia. Kastellin omaan Collection-sisustusvalikoimaan on koottu laaja kattaus kotimaisia merkkituotteita, joista Kastellin sisustussuunnittelijat auttavat Muuttovalmiiden ja Viittä Vaille Valmiiden Kastelli-talojen ostajia valitsemaan mieluisimmat pintamateriaalit, värit ja valaistuksen uuteen kotiinsa.

Sisustussuunnittelu ja materiaalivalinnat ovat omakotiasujille koko ajan tärkeämpiä ja Kastellilla panostetaankin niihin erityisellä intohimolla. Suunnittelemme joka vuosi uuden laadukkaan Kastelli Collection -sisustusmalliston seuraamalla trendejä sekä kuuntelemalla asiakkaidemme toiveita tarkalla korvalla.

Kastellin valmiin Collection-sisustusmalliston ansiosta asiakaamme voivat olla varmoja siitä, että tuotteiden saatavuus on hyvä, asennettavuus on kohdallaan ja laatu on korkea.

Ammattitaitoiset sisustussuunnittelijamme ovat asiakkaidemme apuna täydellisen kodin suunnittelussa ja asiakkaiden puolesta ollaan valmiita tekemään paljon. ”Palveluasenne on yhtä tärkeää kuin oman alan asiantuntemus”, sisustuspalvelusta kerrotaan.

Uudet ideat näkyvät Kastelli-kodeissa nopeasti – sisustusmallisto uudistuu vuosittain

Kastellin laadukas Collection-sisustusvalikoima seuraa tiiviisti rakentamisen ja sisustamisen tyylisuuntauksia Suomessa ja maailmalla. Sisustusmallistoamme kehitetään jatkuvasti ja uusia ideoita kuunnellaan avoimesti. Kansainväliset trendit ja asumisen laatua parantavat oivallukset näkyvätkin Kastelli-taloissa nopeasti.

Ekologisuus, kestävyys ja kotimaiset kädentaidot ovat avainasemassa kompromissittomien unelmakotien suunnittelussa.

Kultaranta, lastenhuone Naantalin Asuntomessut 2022

Luonnonläheiset sävyt ja materiaalit korostuvat sisustustrendeissä

Monet Collection-sisustusmalliston ideat kumpuavat luonnosta. Väreissä korostuvat esimerkiksi ruskea, harmaan eri sävyt, syvä vihreä, musta ja hiekka. Materiaaleissa inspiraatiota saadaan esimerkiksi villasta, nahasta ja pellavasta. Pintamateriaaleissa harmaa alkaa korvaantua ruskean eri sävyillä, jotka tuovat kodin sisustukseen lämpöä.

Plazia, Järven sydän Lohjan Asuntomessut 2021

Malliston yleistunnelma on tänäkin vuonna skandinaavinen ja jokaiseen makuun löytyy sopivia vaihtoehtoja. Kastellin sisustussuunnittelijat auttavat loihtimaan rohkeistakin väri- ja materiaaliyhdistelmistä toimivan kokonaisuuden.

”Autamme asiakkaita valitsemaan kotiin tyylillisesti ja värimaailmaltaan yhteen sointuvan kokonaisuuden”, Kastellin sisustussuunnittelija Iida lupaa. ”Jos mielessä on jotakin aivan erityistä, jota ei löydy Collection-mallistosta, asiakas voi valita haluamansa materiaali- ja värivaihtoehdon Laattapiste-Pukkilan tai Puustellin laajasta Extra-valikoimasta.”

Valinnat voidaan käydä läpi puhelimitse, mutta yhä useammin Kastellin sisustussuunnittelija tapaa tulevan omakotiasujan kasvokkain Vantaan tai Oulun toimipisteissä. Pintamateriaalit ovat pitkäkestoisia valintoja, ja siksi vaihtoehtoja on tärkeää päästä koskettamaan ja värisävyjä vertailemaan muutenkin kuin tietokoneen ruudulta.

Pyrimme tekemään suunnittelun asiakkaillemme mahdollisimman helpoksi, ja siksi materiaaleja voi käydä katsomassa Kastellin myyntipisteiden lisäksi yhteistyökumppaneidemme luona, kuten Puustellin keittiöliikkeissä.

Kultaranta, Naantalin Asuntomessut 2022

Collection-sisustusmallisto – aina varma ja tyylikäs valinta

  • Sisustusmalliston esite lähetetään jokaiselle asiakkaalle etukäteen.
  • Sisustussuunnittelija käy malliston läpi sivu sivulta asiakkaan kanssa.
  • Asiantuntijalle voi esittää kysymyksiä, toiveita ja ehdotuksia.
  • Asiakkaalla on mahdollisuus tutustua materiaaleihin Kastellin myymälässä tai yhteistyökumppanien toimipisteissä.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi