Uusi Kultaranta-mallisto kotien ykköseltä

Kastellin uusi Kultaranta-talomallisto rantautui

Nauti tunnelmallisesta asumisesta ja ajanvietosta perheesi omassa esteettisessä turvasatamassa. Juhlistimme 27. vuottamme kotien ykkösenä* suunnittelemalla tuliterän talomalliston, joka vastaa suomalaisten moderniin mutta luonnonläheiseen kotiunelmaan.

Avaralla ja hukkaneliöttömällä suunnittelulla juhlivien Kultaranta-kotien toimivissa tilaratkaisuissa korostuvat ilmavat oleskelutilat ja asumisen kysytyt nykyaikaiset herkut fiksuine säilytystiloineen.

Inspiraatio saaristomaisemasta

Kultaranta-kotien innoitus kumpuaa suomalaisesta rantamaisemasta. Arkkitehtuuriin on tuotu elementtejä rantaluonnon vertikaaleista muodoista ja kodit sulautuvatkin kauniisti meren ja horisontin linjoihin. 

Laajat, asunnosta lähes saumattomasti jatkuvat terassipinnat ja niihin liitettävissä olevat kesähuoneet venyttävät pohjolan kauniista kesäilloista nauttimista pitkälle syksyyn. Vielä iltojen pimetessäkin hiipuva sininen valo pääsee maisemallisten lasipintojen kautta sisätilaan. Laajat katokset ja fiksut pohjaratkaisut tuovat yksityisyyden tuntua suurien ikkunapintojen äärelle.

Sisätiloissa Kultaranta-kotien virtaava arkkitehtuuri ja hyvä tilasuunnittelu jatkavat konstailematonta, raikasta linjaa. Tavaroille ja toiminnoille löytyy selkeät ja helppoylläpitoiset paikkansa.

Suunnittelu: Kastellin mallistotiimi ja SAFA Eevamaria Timlin, ArkTimlin Oy

*Rakennustutkimus RTS Oy: Omakotirakentajatutkimus 2020/21 RV

Kysy lisää asiantuntevilta kauppiailtamme ja miksi juuri nyt kannattaa toteuttaa elämäsi koti.

Kotien ykkönen jo vuodesta 1994

Olemme vastuullinen ja turvallinen kumppani elämäsi hienoimmalle kotimatkalle.

 • Tasokas arkkitehtuuri
 • Tehokkaat pohjaratkaisut
 • Muokattavat talomallit
 • Laadukkaat materiaalit
 • Palvelualtteimmat kauppiaat1
 • Parhaat rakentamispalvelut1
 • Kodit jokaiseen budjettiin
 • Muuttovalmis, Viittä Vaille Valmis tai talopaketti – sinä päätät, me toteutamme.

1Lähde: Rakennustutkimus RTS Oy: Omakotirakentajatutkimus 2022/23 RV ja 2022/23 SV.

Uusi Kultaranta-talomallisto

Kultaranta 123/142

Astu valon kotiin. Yksikerroksisen Kultaranta-talomallin suuret lasipinnat ja katettu terassi tuovat luonnon oleskelutiloihin. Fiksu pohjaratkaisu tarjoaa paljon säilytystilaa sekä mm. ruokakomeron keittiössä. Päämakuuhuoneen kruunaa vaatehuone sekä suora suojaisa pujahdusreitti pesu-, pukeutumis- ja kodinhoitotiloihin. Malli on saatavilla joko jyrkällä tai loivalla harjakatolla.

Kultaranta 131/154

Ylemmän kerroksen iso suojaisa parvekealue on kodin toinen piha, joka luo yksityisyyttä ja omaa rauhaa tiiviillekin tontille. Rantamaisemaan kauniisti istuva tehokkaan pohjan kaksikerroskoti tarjoaa neljä makuuhuonetta, joista alakerran makuuhuone muuntuu helposti myös käteväksi työ- tai harrastehuoneeksi.


Pyydä tarjous ja otamme sinuun yhteyttä pian

Täytä lomake, niin alueesi Kastelli-kauppias ottaa sinuun yhteyttä ja käy kanssasi talosuunnitelmasi läpi.
Aloitetaan talohaaveesi toteuttaminen!

 • Hidden
 • Rakennussuunnitelman tiedot

 • Hidden

  Muut tietokentät

 • Hidden

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi