Kultaranta 131/154

Rantamaisemaan kauniisti istuva tehokkaan pohjan koti tarjoaa 4 makuuhuonetta, joista alakerran makuuhuone muuntuu helposti myös työ- tai harrastehuoneeksi. Toisen kerroksen iso parvekealue on kotisi toinen piha, joka luo yksityisyyttä ja omaa rauhaa tiiviillekin tontille.

Huonekuvaus
5H, K, 2VH, KHH, 2WC, PE, S, TEKN
Huoneistoala
131 m2
Kerrosala
154 m2
Kerroksia
2

Pyydä tarjous sinulle räätälöidystä toimitussisällöstä kauppiaaltamme.

Pyydä tarjous

POHJARATKAISU

Astu valon kotiin, jossa tavaroille ja toiminnoille löytyy selkeät ja helppoylläpitoiset paikkansa. Kultaranta 131 -talomalli tarjoaa 4 makuuhuonetta, joista alakerran makuuhuone muuntuu helposti myös työ-, harraste- tai  vierashuoneeksi. Yläkerran rauhasta löytyy kolme tilavaa makuuhuonetta sekä kaksi vaatehuonetta – ahkerasti toivottu ominaisuus moderneissa kodeissa.

Avara olohuone-keittiö houkuttelee perheen ja ystävät viettämään laatuaikaa ja nauttimaan hyvästä ruoasta yhdessä. Moderni keittiösaareke tarjoaa kätevää laskutilaa kokkauksille ja mahdollistaa seurustelun myös ruoanlaiton lomassa.

Luonto tulvii oleskelutiloihin

Nauti tunnelmallisesta asumisesta ja ajanvietosta perheesi ikiomassa esteettisessä turvasatamassa. Asunnosta lähes saumattomasti jatkuvat laajat terassit ja niihin liitettävissä olevat kesähuoneet mahdollistavat kesäilloista nauttimista pitkälle syksyyn. Iltojen pimetessä hiipuva sininen valo pääsee maisemallisten lasipintojen kautta sisätilaan. Laajat katokset tuovat yksityisyyden tuntua suurten ikkunapintojen äärelle. Toisen kerroksen iso parvekealue on kotinne toinen piha, joka luo näkösuojaa ja omaa rauhaa tiiviillekin tontille.

Suunnittelu: Kastellin mallistotiimi ja SAFA Eevamaria Timlin, ArkTimlin Oy

Näin voit muokata mallia

Talomallista kodiksi

Muokkaa mallia makusi mukaan

Katso video

Sisustus ja suunnittelu

Tee kodistasi rohkeasti omanalaisesi!

Lue sisustuksesta

Kultaranta-mallisto

Inspiraatio saaristomaisemasta

Modernit ja rantamaisemaan kauniisti istuvat Kultaranta-talomallit ammentavat elementtejä rantaluonnon vertikaaleista muodoista sulautuen kauniisti meren ja horisontin linjoihin. Laajat terassit ja niihin liitettävissä olevat kesähuoneet venyttävät pohjolan kauniista kesäilloista nauttimista pitkälle syksyyn.

Laajat katokset tuovat yksityisyyden tuntua suurien ikkunapintojen kotiin. Tehokas tilasuunnittelu jatkaa arkkitehtuurin raikasta linjaa: tavaroille ja toiminnoille löytyy selkeät ja helpot paikkansa.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi