Paras paikka Talomyyjälle!

Kastelli on pientalorakentamisen markkinajohtaja jo 28 vuoden ajalta. Alan tunnetuimman tuotemerkin asema velvoittaa ja panostamme jatkuvasti palvelumme kehittämiseen ja asiakastyytyväisyyden kasvattamiseen. Hyvä myyjäpalvelu on menestyksen perusta.

Oletko kiinnostunut liittymään osaksi kastellilaista myyntitiimiä? Olet palveluhaluinen, ratkaisukeskeinen ja asiakasta kuunteleva myynnin ammattilainen. Tämä on mahdollisuus juuri sinulle. Kokemus talojen ja kotien myynnistä on eduksi, mutta oikea asenne on tärkein menestyksesi avain.

Kastellilla saat myytäväksesi markkinajohtajan tuotteet, osaavan ja kehittyvän organisaation tuen ja tarvittavan tuotekoulutuksen myyntityössä menestymisen varmistamiseksi.

Tule mukaan!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi meille alla olevan linkin kautta. Myyntipäällikkömme ottaa sinuun yhteyttä henkilökohtaisesti.

Lue lisää Kastellin avoimista työpaikoista tästä.Kastelli-kauppiaiden tarinoita

Kauppiaamme Päivi Lammervo kertoo työstään:


Jätä hakemus ja kysy lisää!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Suomen ostetuin jo 28 vuotta!

Kastelli kuuluu Harjavalta-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Konserniin kuuluvat myös Puustelli Group Oy sekä Lapti Group Oy. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2021 noin 629 miljoonaa euroa ja vakituisessa työsuhteessa oli noin 1100 henkilöä ja verkostoineen konserni työllistää noin 2000 henkilöä.

Tule ja ota paikkasi markkinajohtajan joukoissa!

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi