Kiitetyt Kastellin asentajat

Asiakkaamme ovat antaneet jo vuosien ajan asennuksestamme todella hyviä arvosanoja. Asentajiamme kehutaan ja suositellaan muillekin rakentajille. Hyvää palautetta annetaan erityisesti työn laadusta ja ystävällisyydestä.

Kokonaisuuden ymmärtäviä ammattilaisia

Kastelli-asentaja hoitaa pääsääntöisesti kaikki kirvestyöt runkoasennusvaiheesta sisälevytyksiin. Runko tehdään joko suurelementtinä tai Pre-cut -työstönä. Asentaja suorittaa myös vesikatteen asennuksen. Laaja-alaisesti taitavat asentajamme tekevät talot tarvittaessa valmiiksi sisustuksia myöten. Asentajien työnkuva on siis monipuolinen ja sisältö joustava. Tällä hetkellä Kastellilla on asentajia lähes 300.

Hyvä ammattitaito, hyvä asiakaspalvelu ja oikein hyvä viimeistely!”

Asentaminen on osa Kastellin laatua

Kokenut asentaja on keskeisessä roolissa laadunvarmistuksessa – hän kun on paikalla lähes hankkeen kaikissa vaiheissa. Asentaja on työnjohdon silmät työmaalla.

Laatua myös mitataan ja varmistetaan kaiken aikaa. Kastellin energiatehokkuus on ollut huippuluokkaa jo vuosia, ja kaikki Muuttovalmis-talot tiiviysmitataan . Lisäksi betonilattian kuivuminen varmistetaan vielä koepalamenetelmällä ennenkuin pinnoittaminen voi alkaa.

Kirvesmiehet pitivät minut tietoisina kuinka tilanne etenee ja työn laatu oli kiitettävää.”

Työturvallisuudesta pidetään huolta

Työturvallisuus on työmaallamme tärkeä osa-alue, ja siitä pidetään huolta. Jokaisen työmaalla työskentelevän tulee huolehtia riittävästä suojavarustuksesta. Kastellin asentajat noudattavat erillistä työturvallisuusohjetta, mikä edellyttää mm. riittävät telineet ja tällöin asiakas on myös huomioinut maatöissä talon ympäröivän maanpinnan sopivuuden telineille.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi