Viva 114/138

Näyttävä Viva on kokoaan suurempi – myös sisältä. Eteinen on yläkerrassa, jossa tulijaa tervehtii heti avara näköala kauniille parvekkeelle ja luontoon. Maisemallinen olokeittiö ja alapihan suojaisa terassi kutsuvat viihtymään. Työtila voi olla neljäs makuuhuone. Mallin saa myös poikittaisella kattomuodolla.

Huonekuvaus
5H, K, 2VH, KHH, 2WC, PE, S, VAR/TEKN
Huoneistoala
114 m2
Kerrosala
138 m2
Kerroksia
2
Muuttovalmis 276 587 € 299 172 € 294 039 € 279 448 € 290 034 €
Hinnat

Tutustu toimitus­vaihtoehtoihin

Toimituskulut eivät sisälly hintaan.

POHJARATKAISU

Kellari

Näin voit muokata mallia

Talomallista kodiksi

Muokkaa mallia makusi mukaan

Katso video

Sisustus ja suunnittelu

Tee kodistasi rohkeasti omanalaisesi!

Lue sisustuksesta

Rinnetalot

Tontilla laaksoa ja kukkulaa?

Meidän kanssamme rinnetontti ei ole haaste. Se on mahdollisuus. Jyrkkäkään tontti ei estä yksilöllistä kotiunelmaasi toteutumasta: Rinnemallistossamme on vaihtoehtoja sekä loivalle että mäkisemmälle tontille. Kastellin näyttävät rinnetalot mukailevat maaston muotoja ja sointuvat kauniisti ympäristöönsä. Pääsisäänkäynti voi olla rinteen päällä tai sen alapuolella.

Muokattavuus

Huomaathan, että useista Kastellin talomalleista saa helposti muokattua myös rinnemallin. Kysy lisää asiantuntevilta kauppiailtamme!

Nuorenparin ensimmäinen oma omakotitalo

Jenna Luukkonen ja Aleksi Moilanen rakensivat ensimmäisen omakotitalonsa sopivasti Oulun ja Utajärven puoleen väliin. Unelma omakotitalosta toteutettiin muuttovalmiilla Kastellin Economy 100 -mallilla.

Lue lisää

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi