Valkama Kartano 172/199

Viehättävä kartanomainen perinnekoti neljällä makuuhuoneella. Valoisassa läpitalon olokeittiössä on oivallinen erkkerisyvennys ruokailutilalle. Avarien oleskelutilojen yhteydestä löytyy oma kirjasto-/työhuone. Yläkerrassa hulppea parveke avautuu pääovien yläpuolella.

Huonekuvaus
6H, K, AULA, VH, KHH, 2WC, PE, SAUNA, TEKN
Huoneistoala
172 m2
Kerrosala
199 m2
Kerroksia
2
Muuttovalmis 304 583 € 324 465 € 315 966 € 318 939 € 299 804 €
Hinnat

Tutustu toimitus­vaihtoehtoihin

Toimituskulut eivät sisälly hintaan.

POHJARATKAISU

VALKAMA KARTANO 172 1.krs

Näin voit muokata mallia

Talomallista kodiksi

Muokkaa mallia makusi mukaan

Katso video

Sisustus ja suunnittelu

Tee kodistasi rohkeasti omanalaisesi!

Lue sisustuksesta

Valkama

Perinteistä puutalorakentamista kunnioittava koti

Tässä mallistossa perinteisen puutalorakentamisen esteettisyys yhdistyy modernin toimiviin tilaratkaisuihin. Talon näyttävää ulkoasua on lainattu myös muihin Kastellin talomalleihin. Suuri osa malleista soveltuu myös vapaa-ajan asunnoiksi.

Muuntele mieleiseksesi

Tämän malliston kodit taipuvat hyvinkin persoonallisiin toiveisiin ja vapaa-ajan asumiseen. Malleja on saatavilla sekä yksikerroksisina että yläkertamahdollisuudella.

Isommankin perheen unelmatalo

Valkama-mallisto taipuu hyvin myös suurperheen kodiksi. Yläkertamahdollisuudet ja runsaat oleskelutilat luovat tilantuntua ja viihtyisyyttä isollekin perheelle.

Selkeyttä vai kartanotyyliä?

Valkamasta on moneksi – kartanotyyppisestä talomallista aina yksinkertaisempaan selkeään kokonaisuuteen. Valitse mieleisesi laajasta mallistosta!

Nuorenparin ensimmäinen oma omakotitalo

Jenna Luukkonen ja Aleksi Moilanen rakensivat ensimmäisen omakotitalonsa sopivasti Oulun ja Utajärven puoleen väliin. Unelma omakotitalosta toteutettiin muuttovalmiilla Kastellin Economy 100 -mallilla.

Lue lisää

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi