Hirsi-Kastelli -esittely, Kirkkonummi

Tervetuloa uuden Hirsi-Kastelli -kodin esittelyyn!

Esittelyssä asiakkaan toiveiden mukaan suunniteltu, moderni Aisti-malliston Hirsi-Kastelli -koti. Avarat ja valoisat oleskelutilat sijaitsevat kodin keskiössä, makuuhuoneet ovat omassa rauha talon päädyissä ja toisessa makuuhuoneessa on ihana walking closet -vaatehuone, lisäksi saunaosastolta on käynti isolle terassille.  Viittä vaille valmiina toimitetun kodin huoneistoala on 94 m². Pääkuvana on käytetty Aisti-mallin visualisointikuvaa.

Ajo-opastus Hirsi-Kastelli -kyltein kohteeseen.

Tule tutustumaan tämän hirsikodin ratkaisuihin, ja varaamaan aika oman talosi suunnittelua varten.

Loimme urbaaniin ympäristöön istuvan modernin ja läpikotaisin vastuullisen hirsikotimalliston, jotta perheesi voi poimia parhaat puolet kaikesta: kaupungin sykkeestä ja luonnon rauhasta. Hirsikauppiaamme ovat palveluksessasi, kysy lisää tai jätä suoraan tarjouspyyntö.

Hirsi-Kastellin hinta pitää – tarjoamme uusiin hirsitalokauppoihin hintaturvan

Tarjoamme 25.8.2022 alkaen solmittuihin uusiin talokauppoihin hintaturvan, joka suojelee kodinrakentajia materiaalihintojen nousun varalta. Sillä takaamme, että Hirsi-Kastellin kanssa sopimasi kauppahinta pitää hintojen mahdollisesta noususta huolimatta, kun hirsitalotoimitus tapahtuu vuoden 2023 loppuun mennessä.

Hintaturva on saatavilla toistaiseksi.

Turvallinen kumppani on kultaa kodin toteuttajana.

Taloesittelyn osoite

Teerentie 13
02880 Kirkkonummi

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Seuraa Hirsi-Kastelli -viitoitusta

Taloesittelyt