Hirsi-Kastelli -esittely, Kittilä

Tervetuloa uuden Hirsi-Kastelli -kodin esittelyyn!

Aloita matkasi kohti hirsiunelmaa ja tule fiilistelemään uutta nousevaa hirsitaloamme Kittilän Köngäkseen pe 29.12.2023 klo 11:00–13:00!

Järjestämme rakenteilla olevan Hirsi-Kastelli-kodin esittelyn osoitteessa: Äijinpolku 1, Kittilä. Esiteltävä koti on räätälöity asiakkaan luonnoksien ja toiveiden mukaisesti. Koti esitellään viittä vaille valmiina. Tämän kodin huoneistoala on 164 m² ja sen kerrosala on 180 m². Pääkuvana on käytetty Väre-malliston visualisointikuvaa.

Ajo-opastus Ounasjoentieltä!

Tule tutustumaan ja varaamaan aika oman kotisi suunnitteluun!

 

Vietä jo ensi joulua haaveidesi hirsitalossa!

Mikset nauttisi jo vuoden 2024 jouluglögeistä ja kuusijuhlasta kompromissittomaksi räätälöidyssä unelmakodissa? Ota yhteyttä heti, sillä halutuimmat toimitusajat jaetaan nyt. Nopeat nappaavat myös tuntuvan sisustusrahan uuden hirsikodin viimeistelyyn!

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun perheesi näköinen hirsikoti, jossa voitte nauttia elämänne jouhevimmista jouluista ja kaikista muistakin tärkeistä hetkistä.

Pyydä tarjous jo tänään.

 

Uusi hirsikoti syntyy omista valinnoista

Muokkaa: Löydä mieleisesi pohja muokattavasta hirsitalomallistostamme.

Sisusta: Aina tuoreesta Hirsi-Kastellin Collection-sisustusvalikoimasta löydät ensiluokkaiset materiaalit, valaistukset ja kiintokalusteet sisätilojen viimeistelyyn.

Nappaa tuntuva etu: Tarjoamme vuoden loppuun, 31.12.2023 mennessä solmittuihin talokauppoihin Collection-sisustusrahaa, jota voit käyttää uuden hirsikotinne materiaali- ja kalustevalintoihin.  Kysy lisää sisustusedusta lähimmältä Hirsi-Kastelli-kauppiaaltasi!

Taloesittelyn osoite

Äijinpolku 1
99140 Köngäs

Näytä ajo-ohjeet

Opastus

Opastus Ounasjoentieltä

Taloesittelyt