Hirsi-Kastelli -esittely, Lempäälä

Tervetuloa uuden Hirsi-Kastelli -kodin esittelyyn!

Keväällä rakennusvaiheessa esitelty Hirsi-Kastellin upea ja kaupunkimaisille pientalotonteille hyvin sopiva Tuntu 141/159 -muunnos on nyt valmistunut Lempäälän Moision alueelle.

Taloa on muokattu alkuperäisestä mallista tontin ja asiakkaan toiveiden mukaan. Talon upeaan olokeittiöön tulvii luonnonvaloa suurista maisemaikkunoista ja olohuoneen korkea huonekorkeus antaa tilan tuntua. Katettu terassi on tässä mallissa siirtynyt talon pitkälle sivulle ja talon päädyssä on autokatos. Yläkerran kolmen makuuhuoneen lisäksi alhaalla on vielä neljäs huone kätevästi pariovilla olohuoneeseen yhdistettynä.

Ajo-opastus Tampereentieltä.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan ja varaamaan aika oman kotisi suunnittelua varten!

 

Omista ideoista muuttovalmis hirsikoti!

Yhdessä voimme räätälöidä Kastellin talomallipohjia joustavasti mittoja, ulkomuotoa, talotekniikkaa, tilaratkaisuja, sisustusta, tontin muotoa, ikkuna- ja oviaukotuksia sekä terasseja ja parvekkeita myöten. Siis lähes mielin määrin.

  • Moderni, luonnollinen ja huolellisesti mietitty hirsitalomallisto.
  • Lähes rajattomasti muokattavat hirsitalomallit.
  • Kattavat ja monipuoliset toimitussisällöt.
  • Yli 100-vuotiaan kotimaisen perheyhtiö Harjavalta Oy:n vakavaraiset ja turvalliset hartiat taustallamme.

Näistä rakentuu laadukas yksilöllinen kotitalo, jossa perheesi on hyvä elää nyt ja tulevaisuudessa. Miltä esimerkiksi kuulostaisi, jos uusi koti minimoisi ostoenergian tarpeen? Murroksellinen Kastelli EnergiafiksuTM -ratkaisu minimoi ostoenergian tarpeen uuden talonne säästäessä ja tuottaessa energiaa perheesi käyttöön.

Tuo ideasi meille, suunnitellaan yhdessä kompromissiton koti.

Pyydä tarjous!

Taloesittelyn osoite

Kurkipolku 10
37550 Lempäälä

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Opastus Tampereentieltä.