Hirsi-Kastelli-esittely, Orivesi

Tervetuloa Hirsi-Kastelli-kodin esittelyyn!

Hirsi-Kastellin upean Aisti 122:n tyylinen, mutta reilusti isompi ja harjakattoinen hirsitalomuunnos on nyt nousemassa Orivedelle. Kohde on saanut vaikutteita myös Kastellin Plazia 154H-mallista.  Tule katsomaan ja fiilistelemään taloa rakentamisen alkuvaiheessa! Huoneistoalaa tässä kodissa on 156 m².

Taloa on muokattu alkuperäisestä mallista tontin ja asiakkaiden toiveiden mukaan. Talon upeaan, lähes 60 m²:n olokeittiöön tulvii luonnonvaloa olohuoneen isoista ikkunoista. Hirsikerran korotus sekä vino sisäkatto antavat huikeaa tilan tuntua ja korkeimmillaan lähes neljän metrin huonekorkeuden. Eteisen yhteydessä on tilava ja fiksusti suunniteltu arkieteinen/kodinhoitohuone omalla sisäänkäynnillä.

Reilun kokoisia makuuhuoneita talossa on kolme ja olokeittiön vieressä on lisäksi  erillinen tilava työhuone. Vanhempien makuuhuone on siipiosan päässä ihan omassa rauhassaan ja sen yhteydessä on iso vaatehuone.

Talon siipeen on sijoitettu myös saunaosasto, jossa on tilava L-mallin lauteilla toteutettu sauna, pesuhuone kahdella suihkulla ja erillinen pukuhuone, josta on myös käynti talon toiseen vaatehuoneeseen. Saunaosastolta onkin kiva hipsiä suoraan isolle katetulle terassille jäähdyttelemään. Terassi jatkuu avoterassina keittiön ovelle saakka, joten siellä on tilaa vaikka kunnon grillijuhlille!

Ajo-opastus Mäntäntieltä.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tähän upeaan taloon ja varaamaan samalla aika oman kotisi suunnittelua varten!

Omista ideoista muuttovalmis hirsikoti!

Yhdessä voimme räätälöidä Kastellin talomallipohjia joustavasti mittoja, ulkomuotoa, talotekniikkaa, tilaratkaisuja, sisustusta, tontin muotoa, ikkuna- ja oviaukotuksia sekä terasseja ja parvekkeita myöten. Siis lähes mielin määrin.

  • Moderni, luonnollinen ja huolellisesti mietitty hirsitalomallisto.
  • Lähes rajattomasti muokattavat hirsitalomallit.
  • Kattavat ja monipuoliset toimitussisällöt.
  • Yli 100-vuotiaan kotimaisen perheyhtiö Harjavalta Oy:n vakavaraiset ja turvalliset hartiat taustallamme.

Näistä rakentuu laadukas yksilöllinen kotitalo, jossa perheesi on hyvä elää nyt ja tulevaisuudessa. Miltä esimerkiksi kuulostaisi, jos uusi koti minimoisi ostoenergian tarpeen? Murroksellinen Kastelli EnergiafiksuTM -ratkaisu minimoi ostoenergian tarpeen uuden talonne säästäessä ja tuottaessa energiaa perheesi käyttöön.

Tuo ideasi meille, suunnitellaan yhdessä kompromissiton koti.

Pyydä tarjous!

Taloesittelyn osoite

Onnistaipaleentie 79
35300 Orivesi

Näytä ajo-ohjeet

Opastus

Opastus Mäntäntieltä.