Hirsi-Kastelli-esittely, Pirkkala (Lepomoisio)

Tervetuloa uuden Hirsi-Kastelli -kodin esittelyyn!

Hirsi-Kastellin upea Aisti 122-tyylinen, L-mallinen hirsitalo, joka esiteltiin kesällä rakennusvaiheessa, on nyt valmistunut Pirkkalan Lepomoisioon ja asiakkaat ovat päässeet muuttamaan sisään! Kohde on saanut vaikutteita myös Kastellin Plazia 154/178 PU – Kastelli- mallista. Tule katsomaan, miltä talo näyttää valmiina!

Taloa on muokattu alkuperäisestä mallista tontin ja asiakkaiden toiveiden mukaan. Talon upeaan isoon olokeittiöön tulvii luonnonvaloa olohuoneen isoista ikkunoista ja vino sisäkatto antaa mahtavaa tilan tuntua. Talon siipeen on sijoitettu saunaosasto omaan rauhaansa ja saunatupaa voi käyttää myös työ- tai vierashuoneena. Siivestä on suora kulku terassille, jonne mahtuu hyvin myös poreallas.  Makuuhuoneita talossa on neljä.  Kodinhoitohuoneesta on suora kulku ulos ja sinne mahtuu myös talotekniikka. Huoneistoalaa talossa on 141 m².

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan ja varaamaan aika oman kotisi suunnittelua varten! Pääset jututtamaan esittelyssä myös talon rakennuttajaperhettä, Puustellilta kauppias Virpi Kinnusta, sekä Lumonin edustajaa!

Ajo-opastus Naistenmatkantieltä.

Uusi hirsikoti syntyy omista valinnoista

Muokkaa: Löydä mieleisesi pohja muokattavasta hirsitalomallistostamme.

Sisusta: Aina tuoreesta Hirsi-Kastellin Collection-sisustusvalikoimasta löydät ensiluokkaiset materiaalit, valaistukset ja kiintokalusteet sisätilojen viimeistelyyn.

Nappaa tuntuva etu: Tarjoamme vuoden loppuun, 31.12.2023 mennessä solmittuihin talokauppoihin Collection-sisustusrahaa, jota voit käyttää uuden hirsikotinne materiaali- ja kalustevalintoihin.  Kysy lisää sisustusedusta lähimmältä Hirsi-Kastelli-kauppiaaltasi!

Kastellin energiafiksu™ – kotisi älykäs energiaratkaisu!

Mitä jos kotisi säästäisi ja tuottaisin energiaa puolestasi? Ota helppo ja vihreä harppaus omavaraisempaan energia-arkeen.

Tule tutustumaan ja varaamaan aika oman kotisi suunnitteluun!

Taloesittelyn osoite

Lepomoisiontie 7
33960 Pirkkala

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Opastus Naistenmatkantieltä.

Taloesittelyt