Hirsi-Kastelli -esittely, Pyhätunturi

Tervetuloa uuden Hirsi-Kastelli kodin esittelyyn Pyhätunturille!

Aloita matkasi kohti hirsiunelmaa ja tule fiilistelemään uutta muuttovalmista hirsitaloamme Pyhätunturille la 30.12.2023 klo 12:00–14:00!

Järjestämme muuttovalmiin Hirsi-Kastelli-kodin esittelyn osoitteessa: Siulanvierustie 4-6, Pyhätunturi. Esiteltävä koti on räätälöity asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tämän kodin huoneistoala on 144 m² ja sen kerrosala on 155 m². Pääkuvana on käytetty talon visualisointikuvaa.

Ajo-opastus Pyhäntieltä!

Tule tutustumaan ja varaamaan aika oman kotisi suunnitteluun!

 

Vietä jo ensi joulua haaveidesi hirsitalossa!

Mikset nauttisi jo vuoden 2024 jouluglögeistä ja kuusijuhlasta kompromissittomaksi räätälöidyssä unelmakodissa? Ota yhteyttä heti, sillä halutuimmat toimitusajat jaetaan nyt. Nopeat nappaavat myös tuntuvan sisustusrahan uuden hirsikodin viimeistelyyn!

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun perheesi näköinen hirsikoti, jossa voitte nauttia elämänne jouhevimmista jouluista ja kaikista muistakin tärkeistä hetkistä.

Pyydä tarjous jo tänään.

 

Uusi hirsikoti syntyy omista valinnoista

Muokkaa: Löydä mieleisesi pohja muokattavasta hirsitalomallistostamme.

Sisusta: Aina tuoreesta Hirsi-Kastellin Collection-sisustusvalikoimasta löydät ensiluokkaiset materiaalit, valaistukset ja kiintokalusteet sisätilojen viimeistelyyn.

Nappaa tuntuva etu: Tarjoamme vuoden loppuun, 31.12.2023 mennessä solmittuihin talokauppoihin Collection-sisustusrahaa, jota voit käyttää uuden hirsikotinne materiaali- ja kalustevalintoihin.  Kysy lisää sisustusedusta lähimmältä Hirsi-Kastelli-kauppiaaltasi!

Taloesittelyn osoite

Siulanvierustie 4-6
98530 Pyhätunturi

Näytä ajo-ohjeet

Opastus

Pyhäntieltä käännytään Soutajantielle, josta käännytään Siulanvierustielle.

Taloesittelyt