Hirsi-Kastelli-esittely, Pyhtää

Tervetuloa uuden Hirsi-Kastelli -kodin esittelyyn!

Esittelyssä asiakkaan omien suunnitelmien mukaisesti toteutettu Hirsi-Kastelli-koti. Tämä koti esitellään lähes valmiina. Muuttovalmiina toimitetun kodin huoneistoala on 198 m². Pääkuvana on käytetty Aisti-malliston visualisointikuvaa.

Tämä L-mallin talo on täynnä valoa ja tilaa. Suuret ikkunat tarjoavat upean näkymän ympäröivään luontoon ja tuo luonnonvalon jokaiseen huoneeseen. Tässä kodissa on 4 makuuhuonetta, joten tilaa perheelle ja vieraille riittää.

Oleskelutilat ovat kodin sydämessä. Tilavassa olohuoneessa voit rentoutua takan äärellä ja nauttia lämpimästä tunnelmasta. Keittiö ja ruokailutila ovat avointa tilaa, mikä tekee yhteisestä ajanvietosta helppoa ja mukavaa.

Erillinen saunaosasto, jossa on oma erillinen käynti ulos ja oma käynti myös terassille, tarjoaa mahdollisuuden rentoutua ja nauttia löylyistä. Kodinhoitohuoneesta on käynti ulos, joten voit helposti siirtyä pihalle.

Ajo-opastus Vanhalantieltä.

Tämä koti on täydellinen yhdistelmä mukavuutta, tilaa ja toimivuutta.

Tule ihastumaan ja löytämään uusi kotisi sekä varaamaan aika oman kotisi suunnittelua varten!

 

Hirsikoti juuri sellainen, ihan omannäköinen.

Miksi tyytyä jonkun toisen suunnittelemaan ja sisustamaan kotiin? Valmistalo ei ole tusinatalo – päinvastoin. Autamme sinua ideoimaan ihan omannäköisen kodin, sisältä ja ulkoa. Hirsi-Kastelli Collection ja sisustuspalvelumme auttavat ideoimaan yksilöllisen kodin. Saat myös valita omannäköiset edut uuteen kotiisi!

Katso lisää!

Taloesittelyn osoite

Hartikanmäentie 55
49200 Heinlahti, Pyhtää

Näytä ajo-ohjeet

Opastus

Vanhalantieltä.