Hirsi-Kastelli -esittely, Rovaniemi (Nivankylä)

Tervetuloa uuden Hirsi-Kastelli -kodin esittelyyn!

Aloita matkasi kohti hirsiunelmaa ja tule fiilistelemään uutta muuttovalmista hirsitaloamme Rovaniemelle Nivankylään la 4.5.2024 klo 12:00–14:00!

Järjestämme muuttovalmiiksi tehdyn Hirsi-Kastelli-kodin esittelyn osoitteessa: Hypykänpolku 11, Nivankylä. Esiteltävä koti on räätälöity asiakkaan toiveiden mukaisesti Aisti 94 mallista. Koti esitellään muuttovalmiina. Tämän kodin huoneistoala on 94 m² ja sen kerrosala on 102 m². Pääkuvana on käytetty Aisti-malliston visualisointikuvaa.

Ajo-opastus Kittiläntieltä!

Tule tutustumaan ja varaamaan aika oman kotisi suunnitteluun!

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun perheesi näköinen hirsikoti, jossa voitte nauttia elämänne jouhevimmista jouluista ja kaikista muistakin tärkeistä hetkistä.

Pyydä tarjous jo tänään.

Uusi hirsikoti syntyy omista valinnoista

Muokkaa: Löydä mieleisesi pohja muokattavasta hirsitalomallistostamme.

Sisusta: Aina tuoreesta Hirsi-Kastellin Collection-sisustusvalikoimasta löydät ensiluokkaiset materiaalit, valaistukset ja kiintokalusteet sisätilojen viimeistelyyn.

Taloesittelyn osoite

Hypykänpolku 11
96100 Rovaniemi

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Kittiläntieltä Hirsi-Kastellin kyltit perille asti. Kittiläntieltä käännytään Ollerontielle. T-risteyksestä jatketaan vasemmalle Nivanpistoa. Seuraavasta tienhaarasta käännytään oikealle Hypykänpolulle. Talo on Hypykänpolun päässä vasemmalla.