Hirsi-Kastelli -esittely, Rovaniemi (Nivankylä)

Tervetuloa uuden Hirsi-Kastelli -kodin esittelyyn!

Aloita matkasi kohti hirsiunelmaa ja tule fiilistelemään uutta nousevaa hirsitaloamme Rovaniemelle Nivankylään la 13.1.2024 klo 11:00–13:00!

Järjestämme rakenteilla olevan Hirsi-Kastelli-kodin esittelyn osoitteessa: Hypykänpolku 11, Nivankylä. Esiteltävä koti on räätälöity asiakkaan toiveiden mukaisesti Aisti 94 mallista. Koti esitellään viittä vaille valmiina. Tämän kodin huoneistoala on 94 m² ja sen kerrosala on 102 m². Pääkuvana on käytetty Aisti-malliston visualisointikuvaa.

Ajo-opastus Kittiläntieltä!

Tule tutustumaan ja varaamaan aika oman kotisi suunnitteluun!

 

Vietä jo ensi joulua haaveidesi hirsitalossa!

Mikset nauttisi jo vuoden 2024 jouluglögeistä ja kuusijuhlasta kompromissittomaksi räätälöidyssä unelmakodissa? Ota yhteyttä heti, sillä halutuimmat toimitusajat jaetaan nyt. Nopeat nappaavat myös tuntuvan sisustusrahan uuden hirsikodin viimeistelyyn!

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun perheesi näköinen hirsikoti, jossa voitte nauttia elämänne jouhevimmista jouluista ja kaikista muistakin tärkeistä hetkistä.

Pyydä tarjous jo tänään.

Uusi hirsikoti syntyy omista valinnoista

Muokkaa: Löydä mieleisesi pohja muokattavasta hirsitalomallistostamme.

Sisusta: Aina tuoreesta Hirsi-Kastellin Collection-sisustusvalikoimasta löydät ensiluokkaiset materiaalit, valaistukset ja kiintokalusteet sisätilojen viimeistelyyn.

Taloesittelyn osoite

Hypykänpolku 11
96100 Rovaniemi

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Kittiläntieltä Hirsi-Kastellin kyltit perille asti. Kittiläntieltä käännytään Ollerontielle. T-risteyksestä jatketaan vasemmalle Nivanpistoa. Seuraavasta tienhaarasta käännytään oikealle Hypykänpolulle. Talo on Hypykänpolun päässä vasemmalla.

Taloesittelyt