Hirsi-Kastelli -esittely, Tampere

Tervetuloa uuden Hirsi-Kastelli -kodin esittelyyn!

Keväällä rakennusvaiheessa esitelty Hirsi-Kastellin upea ja kaupunkimaisille pientalotonteille hyvin sopiva Tuntu 141/159 on nyt valmistunut Tampereen Ojalan alueelle. Tule tutustumaan upeaan muuttovalmiina toteutettuun kohteeseen ja varaamaan aika oman kotisi suunnittelua varten!

Talon upeaan olokeittiöön tulvii luonnonvaloa suurista maisemaikkunoista ja ruokailutilan korkea huonekorkeus antaa tilan tuntua. Katettu päätyterassi parvekkeineen viimeistelee tyylin! Tämä koti tarjoaa rutkasti säilytystilaa vaatehuoneineen ja yläkertaan saa tarvittaessa neljännenkin makuuhuoneen. Tässä kohteessa sauna on toteutettu erilliseen piharakennukseen.

Esiteltävä kohde on muokattu vakiomallista asiakkaiden toiveiden mukaan.

Lämpimästi tervetuloa!

Omista ideoista muuttovalmis koti!

Kompromissiton hirsikoti on itselle tehty ja valmistuu Kastellin vakavaraisissa käsissä turvallisesti aina muuttovalmiiksi asti – pientalojen edelläkävijän teknisiä ja ekologisia innovaatioita unohtamatta.

  • Joustavasti toiveidesi mukaan muokattava hirsitalomallisto.
  • Kattavat ja monipuoliset toimitussisällöt.
  • Yli 100-vuotiaan kotimaisen perheyhtiön vahvat hartiat ja Kastellin pitkä kokemus.
  • Laadukas, nykyaikainen talotekniikka samalla sopimuksella.

Näistä aineksista rakentuu laadukas yksilöllinen hirsitalo, jossa perheesi on hyvä elää nyt ja tulevaisuudessa. Miltä esimerkiksi kuulostaisi, jos uusi koti minimoisi ostoenergian tarpeen? Murroksellinen Kastelli EnergiafiksuTM -ratkaisu saa talon säästämään sekä tuottamaan energiaa perheesi käyttöön.

Tuo ideasi meille, suunnitellaan yhdessä kompromissiton koti.

Pyydä tarjous!

Taloesittelyn osoite

Ojalankatu 17
33610 Tampere

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Ajo-opastus Aitolahdentieltä ja Mossin puistokadulta

Taloesittelyt