Hirsi-Kastelli: Kastellin Kotipäivät, Espoo

Tervetuloa Kastellin Kotipäiville Espooseen!

Tervetuloa tutustumaan omakotiasumisen erilaisiin mahdollisuuksiin ja saamaan inspiraatiota uusien muuttovalmiiden pientalokotiemme tunnelmasta. Kastellin Kotipäivät on täydellinen tilaisuus löytää tai ideoida uusi unelmiesi koti koko Kastelli-talojen monipuolisesta ja notkeasta pientaloasumisen tarjonnasta.

Oletko kiinnostunut rakentamaan omalle tontillesi haaveidesihirsitalon tai modernin hirsihuvilan? Tai onko sinulla jo valmiina omat suunnitelmat, jolle haluaisit rakentajakumppanit toteuttajaksi?

Hirsi-Kastellin koti on juuri sellainen – ihan omannäköinen: Tarjoamme modernin, monipuolisesti muokattavan hirsitalomalliston suunnittelusi avuksi sekä monipuoliset toimitusvaihtoehdot sisustusta vaille valmiista talotoimituksesta aina muuttovalmiiseen hirsitaloon saakka. Rakennuttajan parhaita apupalveluita unohtamatta!

Tule keskustelemaan kanssamme suunnitelmistasi ja katsotaan yhdessä, kuinka kotien vakavarainen ykkönen* kaikenkattavine palveluineen voi auttaa unelmiesi kompromissittoman hirsikodin toteuttamisessa! (*RTS 2023/24 RV.)

Lisäksi Kastellin Kotipäivillä pääset tapaamaan erilaisia rakentamisen ammattilaisia. Kastellilta mukana ovat työpäällikkö Tuomas, sisustussuunnittelija Jolanda, projektipäällikkö Arto ja tietenkin pääkaupunkiseudun Kastelli-kauppiaat.

Yhteistyökumppaneina mukana ovat mm. edustajat keittiökalustevalmistaja Puustellilta ja S-pankista sekä pohja- ja perustustöitä tarjoavan Perustavan, Rakennussuunnittelutoimisto Planimon ja Insinööritoimisto Tinston edustajat.

Koe samalla Kastelli-perheen mutkattoman muuttovalmiit kaupunkikodit

Esittelyssä on kahden korkuisia, kolmenlaisia, korkeatasoisesti sisustettuja Kastellin kaupunkipienkoteja. Kaikkiin koteihin kuuluu oma sauna, terassi, piha ja lämmin varasto. Arjen luksusta sinulle tarjoavat koko kodin kattava lattialämmitys, laadukkaat Puustellin keittiö- ja kiintokalusteet, Siemensin kodinkoneet ja Pukkilan laatoitus.

4H + KT + S + VAR –  99 m² – Paritalo

Avara keittiö-ruokailu-olohuoneen muodostama oleskelutila avautuu ikkunaseinän ja terassioven kautta katetulle terassille, jonka saa lisätilauksena myös lasitettuna. Makuuhuoneet ja sauna kodinhoitotiloineen ovat yläkerrassa. Päämakuuhuoneesta on yhteys laajalle parvekkeelle, jonka suojaisuutta voi edelleen lisätä lasituksin. Käytännöllisyyttä tuovat lämmin varasto sisäänkäynnin yhteydessä ja toinen suihku alakerrassa.

4H + KT + S + AT –  108 m² – Muuttovalmis 1-kerroksinen koti

Yksitasoisten kodin yhtenä erityispiirteenä on oleskelutilan tavallista korkeampi huonekorkeus. Oleskelutila jatkuu suojaisalle terassille, johon saa myös lasituksen. Tehokas II-keittiö ja reilun kokoinen kodinhoitohuone. Päämakuuhuone on mukavasti omassa rauhassaan. Sisäänkäynnin yhteydessä on lämmin varasto/tekninen tila. Taloon kytketty lämmöneristetty autotalli tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia vaikkapa harrastetilana, sillä autolle on toinenkin oma autopaikka talon vieressä.

4-5H + KT + S + AT –  133,5 m² – Muuttovalmis 2-kerroksinen koti

Heti sisäänkäynnistä avautuu tämän kodin avara ja valoisa keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen muodostama yhtenäinen tila, joka laajenee vielä lasikatetulle terassille. Portaikko rajaa oleskelutilan kevyesti omaksi sopekseen. Osa olohuoneesta voidaan erottaa viidenneksi huoneeksi vaikkapa etätyötilaksi. Avara tilantuntu jatkuu myös yläkerran kookkaissa
makuuhuoneissa. Asuntoon kuuluu lämmöneristetty autotalli ja toinen autopaikka mukavan kokoisella omalla pihalla.

Kohteet ovat myynnissä!

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Lisäksi Kastelli tarjoaa 100 ensimmäiselle lohikeittoa.

Tule tutustumaan ja löytämään mutkattomin tie unelmiesi muuttovalmiiseen kotiin!

Taloesittelyn osoite

Kahvelitie 1
02780 Espoo

Näytä ajo-ohjeet

Taloesittelyt