Hirsi-Kastelli: Kastellin Kotipäivät, Vantaa

Tervetuloa Kastellin Kotipäiville Vantaalle!

Tule, koe ja inspiroidu viihtyisien uusien muuttovalmiiden pientalokotien mahdollisuuksista ja tunnelmasta. Kastellin Kotipäivät tarjoaa täydellisen tilaisuuden löytää tai ideoida uusi unelmiesi koti koko Kastellin monipuolisesta ja notkeasta pientaloasumisen tarjonnasta.

Oletko kiinnostunut rakentamaan omalle tontillesi haaveidesi hirsitalon tai modernin hirsihuvilan? Tai onko sinulla jo valmiina omat suunnitelmat, jolle haluaisit rakentajakumppanit toteuttajaksi?

Ajat muuttuvat, hirsikotiunelmat pysyvät: Tarjoamme modernin, monipuolisesti muokattavan hirsitalomalliston suunnittelusi avuksi sekä monipuoliset toimitusvaihtoehdot sisustusta vaille valmiista talotoimituksesta aina muuttovalmiiseen hirsitaloon saakka. Rakennuttajan parhaita apupalveluita unohtamatta!

Tule keskustelemaan kanssamme suunnitelmistasi ja katsotaan yhdessä, kuinka kotien vakavarainen ykkönen* kaikenkattavine palveluineen voi auttaa unelmiesi kompromissittoman hirsikodin toteuttamisessa! (*RTS 2023/24 RV.)

Kastellilta mukana ovat mm. työpäällikkö, projektipäällikkö Arto ja tietenkin pääkaupunkiseudun Kastelli-kauppiaat.

 

Koe samalla Kastelli-perheen mutkattoman muuttovalmiit kaupunkikodit

Esiteltävänä uniikki ja moderni, kaksikerroksinen Kastellin kaupunkipienkoti.

5-6h + kt + s + var –  126 m² 

Kodin oma piha avautuu lasikatettuine terasseineen rinteestä ulospäin tarjoten upeita maisemia jokasuuntaan. Kodin keittiö ja oleskelutilat sijoittuvat alakertaan. Makuuhuoneet, sauna ja kodinhoitotila löytyvät yläkerrasta. Arjen luksusta sinulle tarjoavat koko kodin kattava lattialämmitys, laadukkaat Puustellin keittiö- ja kiintokalusteet sekä runsaasti säilytystilaa.

Avarat ja muunneltavat tilat sopivat erinomaisesti suuremmankin perheen tarpeisiin. Alakerran suurista oleskelutiloista on mahdollista rajata väliseinän avulla yksi erillinen lisämakuuhuone tai vaikkapa työhuone. Tilavasta ja valoisasta eteisestä avautuu näkymä viihtyisälle sisäpihalle. Tämän kodin kaksi omaa autopaikkaa sijaitsevat sisäänkäynnin vieressä. Mielenkiintoisen yksityiskohdan sisäpihan oleskelualueelle tuo näkyviin jätettävä osa upeaa luonnonkallioseinämää.

 

4h + kt + s + var –  100,5 m² paritalo

Esittelyssä myös raikasilmeinen, sisustettu, 2-kerroksinen paritalohuoneisto. Tässä viihtyisässä kodissa on sauna, kodinhoitotila sekä oma lämmin varasto ja kaksi autopaikkaa. Tutustu ainutlaatuiseen mahdollisuuteen vertailla pohjaratkaisuja ja tilankäyttöä kahdessa eri kokoisessa, kaksikerroksisessa kaupunkikodissa, jotka on suunniteltu moderniin makuun ja tehokkaaseen asumiseen.

Kohteet ovat myynnissä!

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Sadalle ensimmäiselle on tarjolla grillimakkaraa ja pullakahvit!

Tule tutustumaan ja löytämään unelmiesi Kastelli-koti!

Taloesittelyn osoite

Kolmikallionrinne 8
01710 Vantaa

Näytä ajo-ohjeet