Kastellin Kotipäivät, Espoo

Tervetuloa Kastellin Kotipäiville Espooseen!

Tule, koe ja inspiroidu viihtyisien uusien muuttovalmiiden pientalokotien mahdollisuuksista ja tunnelmasta. Kastellin Kotipäivät tarjoaa täydellisen tilaisuuden löytää tai ideoida uusi unelmiesi koti koko Kastellin monipuolisesta ja notkeasta pientaloasumisen tarjonnasta.

Oletko kiinnostunut rakentamaan omalle tontillesi haaveittesi uuden omakotitalon tai huvilan? Haaveiletko modernista hirsikodista? Tai onko sinulla jo valmiina omat suunnitelmat, jolle haluaisit rakentajakumppanit toteuttajaksi?

Kastelli-koti on juuri sellainen – ihan omannäköinen: Tarjoamme markkinoiden laajimman, muokattavan talomalliston suunnittelusi avuksi sekä monipuoliset toimitusvaihtoehdot omatoimirakentajan talopaketista sisustusta vaille valmiiseen ja aina muuttovalmiiseen talotoimitukseen saakka. Rakentajan parhaita apupalveluita unohtamatta.

Tule keskustelemaan kanssamme suunnitelmistasi ja katsotaan yhdessä, kuinka kotien vakavarainen ykkönen* kaikenkattavine palveluineen voi auttaa unelmiesi kompromissittoman kodin toteuttamisessa! (*RTS 2023/24 RV.)

Lisäksi Kastellin Kotipäivillä pääset tapaamaan erilaisia rakentamisen ammattilaisia. Kastellilta mukana ovat työpäällikkö Tuomas, sisustussuunnittelija Jolanda, projektipäällikkö Arto ja tietenkin pääkaupunkiseudun Kastelli-kauppiaat.

Yhteistyökumppaneina mukana ovat mm. edustajat keittiökalustevalmistaja Puustellilta ja S-pankista sekä pohja- ja perustustöitä tarjoavan Perustavan, Rakennussuunnittelutoimisto Planimon ja Insinööritoimisto Tinston edustajat.

Koe samalla Kastelli-perheen mutkattoman muuttovalmiit kaupunkikodit

Esittelyssä on kahden korkuisia, kolmenlaisia, korkeatasoisesti sisustettuja Kastellin kaupunkipienkoteja. Kaikkiin koteihin kuuluu oma sauna, terassi, piha ja lämmin varasto. Arjen luksusta sinulle tarjoavat koko kodin kattava lattialämmitys, laadukkaat Puustellin keittiö- ja kiintokalusteet, Siemensin kodinkoneet ja Pukkilan laatoitus.

4H + KT + S + VAR –  99 m² – Paritalo

Avara keittiö-ruokailu-olohuoneen muodostama oleskelutila avautuu ikkunaseinän ja terassioven kautta katetulle terassille, jonka saa lisätilauksena myös lasitettuna. Makuuhuoneet ja sauna kodinhoitotiloineen ovat yläkerrassa. Päämakuuhuoneesta on yhteys laajalle parvekkeelle, jonka suojaisuutta voi edelleen lisätä lasituksin. Käytännöllisyyttä tuovat lämmin varasto sisäänkäynnin yhteydessä ja toinen suihku alakerrassa.

4H + KT + S + AT –  108 m² – Muuttovalmis 1-kerroksinen koti

Yksitasoisten kodin yhtenä erityispiirteenä on oleskelutilan tavallista korkeampi huonekorkeus. Oleskelutila jatkuu suojaisalle terassille, johon saa myös lasituksen. Tehokas II-keittiö ja reilun kokoinen kodinhoitohuone. Päämakuuhuone on mukavasti omassa rauhassaan. Sisäänkäynnin yhteydessä on lämmin varasto/tekninen tila. Taloon kytketty lämmöneristetty autotalli tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia vaikkapa harrastetilana, sillä autolle on toinenkin oma autopaikka talon vieressä.

4-5H + KT + S + AT –  133,5 m² – Muuttovalmis 2-kerroksinen koti

Heti sisäänkäynnistä avautuu tämän kodin avara ja valoisa keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen muodostama yhtenäinen tila, joka laajenee vielä lasikatetulle terassille. Portaikko rajaa oleskelutilan kevyesti omaksi sopekseen. Osa olohuoneesta voidaan erottaa viidenneksi huoneeksi vaikkapa etätyötilaksi. Avara tilantuntu jatkuu myös yläkerran kookkaissa
makuuhuoneissa. Asuntoon kuuluu lämmöneristetty autotalli ja toinen autopaikka mukavan kokoisella omalla pihalla.

Kohteet ovat myynnissä!

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Lisäksi Kastelli tarjoaa 100 ensimmäiselle lohikeittoa.

Tule tutustumaan ja löytämään unelmiesi Kastelli-koti!

Taloesittelyn osoite

Kahvelitie 1
02780 Espoo

Näytä ajo-ohjeet

Taloesittelyt