Kotimessujen Taloesittely, Ilmajoki

Tervetuloa uuden Kastelli-kodin esittelyyn!

Esittelyssä asiakkaan toiveiden mukaan, tyylikkäästi räätälöity ja sisustettu City 122. Modernin klassinen avara koti suurine ikkunoineen tarjoaa kauniit näkymät läpi talon jo heti ulko-ovesta sisään astuessa. Kodin ilme on helppo pitää siistinä, sillä kätevä arkieteinen tarjoaa säilytystilaa ulkoiluvaatteille ja -välineille sekä helpottaa elämää kurakeleillä.

Valoisa ja avoin olokeittiö tarjoaa runsaasti säilytys- ja laskutilaa sekä saumattoman mahdollisuuden isommankin porukan yhteisille ruoanlaittohetkille. Viihtyisällä terassilla on antoisaa nauttia aamupalaa ja ihana viettää iltaa. Terassin ilmettä voi tyylitellä lisävarusteena saatavalla pergolalla.

Muokattavuutensa ansiosta koti sopii hyvin erilaisille tonteille. Sen voi sijoittaa esimerkiksi siten, että talon etupuolella on sisääntulopiha ja kodin oleskelutilat sekä viihtyisä oleskeluterassi avautuvat talon taakse ilta-auringon suuntaan. Saunasta on puolestaan helppo pujahtaa vilvoittelemaan päätypihan raikkaaseen ilmaan vuoden ympäri.

Ajo-opastus Tuomikyläntieltä..

Tule tutustumaan ja varaamaan aika oman kotisi suunnitteluun!

 

Kastellin energiafiksu™ – kotisi älykäs energiaratkaisu!

Mitä jos kotisi säästäisi ja tuottaisin energiaa puolestasi? Ota helppo ja vihreä harppaus omavaraisempaan energia-arkeen.

Kastelli Energiafiksun ostajalle aurinkopaneelijärjestelmä nyt veloituksetta – arvo n. 9 000 €! Tartu etuun »

Kysy lisää teknisiä tietoja omalta Kastelli-kauppiaaltasi.

Taloesittelyn osoite

Kuuvalontie 3
60720 Ilmajoki

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Tuomikyläntieltä.