Kotimessujen Taloesittely, Kirkkonummi (Kantvik)

Tervetuloa uuden Kastelli-kodin esittelyyn!

Esittelyssä yksilöllinen Verso 108A -koti, joka on suunniteltu ja muokattu Verso 91 -talomallin pohjalta.

Tässä, kuten kaikissa muissakin alueen taloissa, tilankäyttö on suunniteltu erityisen tehokkaasti ja käytännönläheisesti: kodin sydän on tilava, korkea ja valoisa olokeittiö, jossa on väljyyttä ja avaruutta. Yli 3 metrin korkeuteen ulottuva vino sisäkatto antaa oman ylellisen säväyksensä ja suuret ikkunat tuovat valon sisään. Ruokailutilasta on suora uloskäynti terassille. Talossa on 3 makuuhuonetta sekä tilavaraus myös neljännelle makuuhuoneelle. Erillisen WC:n lisäksi pesutiloihin on lisätty toinen WC ja kaksi suihkua. Kodinhoitohuoneesta on suora käynti lämpimään ja tilavaan varastoon, josta on lisäksi erillinen uloskäynti. Tämän kodin huoneistoala on 108 m², josta lämpimän varaston osuus on 9 m². Talossa on vesikiertoinen lattialämmitys ja lämmönlähteeksi on valittu poistoilmapumppu Nibe F470.

Tämän talon elementtitoimitus tapahtui viikolla 31/2022 ja talo on toteutettu Kastellin muuttovalmistoimituksena. Talo valmistui tammikuussa ja rakennuttajaperhe pääsee seuraavaksi muuttamaan uuteen upeaan kotiinsa!

Taloesittelyssä paikalla ovat myös Kastelli-talot Oy:n sisustussuunnittelija Jolanda Björkbom ja talon rakennuttajaperhe.

Alueelle on suunniteltu yhteensä 10 vastaavaa taloa, joista talot B ja D ovat valmiina ja luovutettu rakentajaperheille. Talot A ja J ovat jo rakenteilla ja valmistuvat kesäkuussa 2023. Tontti ja talo C on varattuna, vapaina ovat E, F, G, H ja I . Kaikki kohteet toteutetaan Tontti+Talo -rakennushankkeena, joissa tontin ja talon ostaja toimii rakennuttajana. Kaikille taloille on jo olemassa rakennusluvat. Kukin rakennuttajaperhe voi valita mieleisensä lisävarusteet, laitteet, sisustuksen ja pintamateriaalit Kastellin kattavasta Collection-tuotevalikoimasta. Muuttovalmistoimitukseen sisältyvät Puustellin kiintokalusteet, Siemensin kodinkoneet ja Pukkilan laatat. Saatavana on lisäksi lukuisia lisätuotevaihtoehtoja ja lisävarusteita. Kiintokalusteiden ja sisustusmateriaalien valinnoissa ja suunnittelussa ovat apuna Puustellin kiintokalustesuunnittelija ja Kastelli-talojen sisustussuunnittelija.  Kastelli-talot Oy:n lisäksi hankkeeseen osallistuvat yhteistyötahot ja vastuuhenkilöt ovat valmiiksi nimettynä ja kunkin rakennushankkeen kokonaiskustannukset ovat etukäteen tiedossa ja kiinteästi sovittuna. Lisätietoja: Teija Lahdelma, puh. 050 384 5219, teija.lahdelma@kastelli.fi.

 

Mitä jos kotisi säästäisi ja tuottaisi energiaa puolestasi?

Haluamme tehdä asiakkaidemme elämästä mahdollisimman huoletonta myös haastavina aikoina, jolloin energiankulutus ja siitä syntyneet kustannukset ovat murroksessa. Nyt onkin kreivin aika panostaa toimivaan kotiin, jossa nykyhetki ja tulevaisuus on huomioitu kotoilijoiden eduksi.

Käänteentekevän Kastelli Energiafiksu -paketin turvin pääset iloitsemaan tulevaisuuden älykkäistä ratkaisuista jo nyt.

Kysy kauppiailtamme kuinka voit minimoida asumisen aikaisia kustannuksia uudella -paketilla.

Ota askel kohti energiahuolettomampaa huomista!

Taloesittelyn osoite

Sokerimestarintie 20 D
02460 Kirkkonummi

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Upinniementie -> Sokeritehtaantie -> Sokerimestarintie.