Kotimessujen Taloesittely, Tikkurila (2 kohdetta)

Tervetuloa kahden uuden Kastelli-kodin esittelyyn!

Esittelyssä pulpettikattoinen, asiakkaan toiveiden mukaan räätälöity Verso -malliston Kastelli-koti. Kolme (3) makuuhuonetta ja ISO olokeittiö tekevät kodista lapsiperheen unelman. Saunojien on helppo piipahtaa terassilla vilvoittelemassa kodinhoitotilan ulko- oven ansiosta. Muuttovalmiina toimitetun kodin huoneistoala on 111 m².

Toisena esiteltävänä kohteen on 2-kerroksinen, kuultomaalattu City-malliston Kastelli-koti. Alakerrassa sijaitsevat oleskelutilat saunaosastoineen, nukkumistilat (3 makuuhuonetta) löytyvät yläkerran suojista. Lisäksi talon päätyyn on kytketty autokatos. Tämä koti esitellään hieman keskeneräisenä. Muuttovalmiina toimitetun kodin huoneistoala on 116 m². Tämän kohteen pääkuvana on käytetty City Puistola -mallin visualisointikuvaa.

Tule tutustumaan tähän upeaan Kastelli-kotiin, ja sovi tapaaminen oman kodin suunnitteluun kauppiaan kanssa.

Mitä jos kotisi säästäisi ja tuottaisi energiaa puolestasi?

Haluamme tehdä asiakkaidemme elämästä mahdollisimman huoletonta myös haastavina aikoina, jolloin energiankulutus ja siitä syntyneet kustannukset ovat murroksessa. Nyt onkin kreivin aika panostaa toimivaan kotiin, jossa nykyhetki ja tulevaisuus on huomioitu kotoilijoiden eduksi.

Käänteentekevän Kastelli Energiafiksu -paketin turvin pääset iloitsemaan tulevaisuuden älykkäistä ratkaisuista jo nyt.

Kysy kauppiailtamme kuinka voit minimoida asumisen aikaisia kustannuksia uudella -paketilla.

Ota askel kohti energiahuolettomampaa huomista!

Taloesittelyn osoite

Kielotie 53
01350 Vantaa

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Taloesittelyt