Myynti- ja taloesittely, Naantali (Kastellin Kultaranta)

Oletko muuttamassa Turun seudulle? Uusi kotisi odottaa jo Sinua.

Tervetuloa Kastellin Kultaranta -kodin myynti- ja taloesittelyyn!

Kultaranta-kodissa korostuvat oleskelutilojen ilmavuus ja asumisen modernit herkut runsaine säilytystiloineen, ahkerasti toivottu pantry eli ruokakomero keittiössä ekologisine kierrätysastioineen. Ympäröivään mäntymaisemaan sulautuvassa Kastellin Kultarannassa on panostettu toimiviin tilaratkaisuihin ja toiminnallisiin tiloihin, mikä tekee arjesta autuaan vaivatonta. Kotimaiset luonnonmateriaalit, helppohoitoisuus sekä kotimainen puusepäntyö korostuvat niin tila- kuin sisustusratkaisuissakin.

Taloa kiertävä osittain katettu terassi luo talolle ikään kuin toisen olohuoneen. Terassin helmi on lasitettu ”puutarhamaja”, joka lisää käyttömahdollisuutta pitkälle syksyyn. Lisäksi talon vieressä on autokatos kahdelle autolle.

Kastellin Kultaranta ja Naantalin asuntomessualue ovat ekologisia, teknologisia ja hyvinvointia edistäviä. Rannan lähellä oleva satama on aurinkoenergian tuotannon keskus, joka tuottaa enemmän sähköä kuin alueen infrastruktuuri tarvitsee. Satamassa on myös veneily-, saunomis- ja uimismahdollisuuksia sekä erilaisia liikunta- ja virkistysalueita. Rannassa voi myös grillata. Lähellä on Kultaranta-resort, jossa on golfkenttä, ravintoloita, majoitusta ja rantapalveluita.

Myyntihinta 536 000 €.

Inspiroidu Kastellin Kultarannasta, katso video!

Uusi koti Naantalin Luonnonmaalla odottaa juuri Sinua!

Taloesittelyn osoite

Venda 10
21110 Naantali

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Venda 10, Naantalin Asuntomessualue, Luonnonmaa

Taloesittelyt