Taloesittely, Akaa (Viiala)

Tervetuloa uuden Kastelli-kodin esittelyyn!

Esiteltävänä asiakkaalle suunniteltu yksilöllinen tilaratkaisu, jonka huoneistoala on 119 m². Tässä kodissa on iso olokeittiö, 3 makuuhuonetta. Lisäksi käytännölliset kodinhoito- ja saunatilat tekevät tästä ajanmukaisen ja suositun kodin. Tämän mallin moderni arkkitehtuuri hurmaa tyylikkäillä sisäänvedetyillä katoksilla. Avarasta olokeittiöstä on helppo siirtyä omalle pihalle nauttimaan aurinkoista aamupalaa ja tai iltaa istumaan. Pääkuvana on käytetty Ready-mallin visualisointikuvaa.

Ajo-opastus Työmiehenkatu. Kyltit perille: Hämeentie, Työmiehenkatu, Hukarintie, Puukiipijäntie 5.

Tervetuloa tutustumaan, ja varaamaan aika oman kotisi suunnittelua varten.

 

Omista ideoista muuttovalmis koti!

Yhdessä voimme räätälöidä Kastellin talomallipohjia joustavasti mittoja, ulkomuotoa, talotekniikkaa, tilaratkaisuja, sisustusta, tontin muotoa, ikkuna- ja oviaukotuksia sekä terasseja ja parvekkeita myöten. Siis lähes mielin määrin.

Näistä rakentuu laadukas yksilöllinen kotitalo, jossa perheesi on hyvä elää nyt ja tulevaisuudessa. Miltä esimerkiksi kuulostaisi, jos uusi koti minimoisi ostoenergian tarpeen? Murroksellinen Kastelli EnergiafiksuTM -ratkaisu minimoi ostoenergian tarpeen uuden talonne säästäessä ja tuottaessa energiaa perheesi käyttöön.

Tuo ideasi meille, suunnitellaan yhdessä kompromissiton koti.

Pyydä tarjous!

Taloesittelyn osoite

Puukiipijäntie 5
37830 Akaa

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Navigointi osoite: Työmiehenkatu. Kyltit perille, Hämeentie, Työmiehenkatu, Hukarintie, Puukiipijäntie 5.

Taloesittelyt