Taloesittely, Espoo

Tervetuloa uuden Kastelli-kodin esittelyyn!

Esittelyssä upea, 2-kerroksinen, City-tyylinen Kastelli-koti, joka on räätälöity asiakasperheen toiveiden mukaan. Muuttovalmiina toimitetun kodin huoneistoala on 143 m². Näyttävä ja viihtyisä olohuone kohoaa ylös asti yhdessä henkeäsalpaavien maisemaikkunoiden kanssa.  Yläkerran iso aula on kodin toinen olohuone, ja makuuhuoneet on sijoitettu yläkertaan omaan rauhaansa. Talon yhteyteen on lisätty autotalli, varasto ja asiakkaan erikseen tilaama lasitettu terassi, joka tuo nautittavuutta ja mukavuutta elämään jokaisena vuodenaikana. Talo on nyt luovutusvalmis ja odottaa rakennuttajaperheen muuttoa uuteen upeaan kotiin. Esittelyssä on paikalla myös rakennuttajaperhe.

Ajo-opastus Kurttilantieltä.

Tule tutustumaan ainutlaatuiseen ja ihanaan Kastelli-kotiin, ja varaamaan aika oman kotisi suunnittelua varten.

 

Omista ideoista muuttovalmis koti!

Yhdessä voimme räätälöidä Kastellin talomallipohjia joustavasti mittoja, ulkomuotoa, talotekniikkaa, tilaratkaisuja, sisustusta, tontin muotoa, ikkuna- ja oviaukotuksia sekä terasseja ja parvekkeita myöten. Siis lähes mielin määrin.

Näistä rakentuu laadukas yksilöllinen kotitalo, jossa perheesi on hyvä elää nyt ja tulevaisuudessa. Miltä esimerkiksi kuulostaisi, jos uusi koti minimoisi ostoenergian tarpeen? Murroksellinen Kastelli EnergiafiksuTM -ratkaisu minimoi ostoenergian tarpeen uuden talonne säästäessä ja tuottaessa energiaa perheesi käyttöön.

Tuo ideasi meille, suunnitellaan yhdessä kompromissiton koti.

Pyydä tarjous!

Taloesittelyn osoite

Palkollisentie 4
02780 Espoo

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Kurttilantieltä.

Taloesittelyt