Taloesittely, Espoo

Tervetuloa uuden Kastelli-kodin esittelyyn!

Tyylikkään talon asuintilat ovat yhdessä tasossa (4h+k+sauna+pesuh+khh+vh+varasto). Pohjaratkaisu on avara ja hyvin toiminnallinen. Valoisuus ja avaruus ovatkin tämän kodin valttikortteja. Korkea oleskelutilojen huonetila yhdessä suurten ikkunoiden kanssa luo tilan tuntua ja tuo sisään runsaasti valoa. Suuri lasitettu terassi keittiön ja olohuoneen jatkeena antaa hienot näkymät ja mahdollistaa toisen olohuoneen varsinkin kesäiseen oleskeluun.

Keittiö on moderni ja toiminnallinen, varustettuna integroidulla astianpesukoneella ja mikroaaltouunilla. Aamiaiskaappi lisää käytännöllisyyttä, ja saareke yhdistää sulavasti ruokailutilan ja olohuoneen keittiöön.

Yhteensä talossa on kolme makuuhuonetta, joista päämakuuhuoneessa on tilava vaatehuone lisäämässä säilytystilaa. Saunatila ja kylpyhuone ovat upeasti suunniteltuja, tarjoten rentouttavan ympäristön. Erillinen kodinhoitohuone helpottaa arjen askareita.

Tämä kohde on myynnissä.

Lue lisää: 91,5 m² Vilhelmintie 8 A, 02920 Espoo Omakotitalo 4h myynnissä – Oikotie 17815385

Tule tutustumaan ja varaamaan aika oman unelmakotisi suunnitteluun!

 

Omista ideoista muuttovalmis koti!

Yhdessä voimme räätälöidä Kastellin talomallipohjia joustavasti mittoja, ulkomuotoa, talotekniikkaa, tilaratkaisuja, sisustusta, tontin muotoa, ikkuna- ja oviaukotuksia sekä terasseja ja parvekkeita myöten. Siis lähes mielin määrin.

Näistä rakentuu laadukas yksilöllinen kotitalo, jossa perheesi on hyvä elää nyt ja tulevaisuudessa. Miltä esimerkiksi kuulostaisi, jos uusi koti minimoisi ostoenergian tarpeen? Murroksellinen Kastelli EnergiafiksuTM -ratkaisu minimoi ostoenergian tarpeen uuden talonne säästäessä ja tuottaessa energiaa perheesi käyttöön.

Tuo ideasi meille, suunnitellaan yhdessä kompromissiton koti.

Pyydä tarjous!

 

 

Taloesittelyn osoite

Vilhelmintie 8 A
02920 Espoo

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Taloesittelyt