Taloesittely, Espoo

Tervetuloa uuden Kastelli -kodin esittelyyn!

Vehreään pientalovaltaiseen Espoon Rastaalaan rakentuu moderni, yksitasoinen Kastellin erillistalokoti. Tässä kohteessa on 5 huonetta, keittiö, sauna, varasto ja 2 autokatospaikkaa. Muuttovalmiina toimitetun kodin huoneistoala on 124 m².

Pohjaratkaisuiltaan kodit ovat moderneja ja avaria. Oleskelutilojen isot ikkunat tarjoavat anteliaat näkymät ympäröivään upeaan luontoon. Makuuhuoneet on ryhmitelty omaan rauhaansa kodin toiseen päähän. Jokaiseen asuntoon kuuluu oma kahden auton autokatos sisäänkäynnin vieressä.

Tämä kohde on myynnissä.

Tule ihastumaan ja tutustumaan, ja varaamaan aika oman unelmakotisi suunnitteluun!

 

Omista ideoista muuttovalmis koti!

Yhdessä voimme räätälöidä Kastellin talomallipohjia joustavasti mittoja, ulkomuotoa, talotekniikkaa, tilaratkaisuja, sisustusta, tontin muotoa, ikkuna- ja oviaukotuksia sekä terasseja ja parvekkeita myöten. Siis lähes mielin määrin.

Näistä rakentuu laadukas yksilöllinen kotitalo, jossa perheesi on hyvä elää nyt ja tulevaisuudessa. Miltä esimerkiksi kuulostaisi, jos uusi koti minimoisi ostoenergian tarpeen? Murroksellinen Kastelli EnergiafiksuTM -ratkaisu minimoi ostoenergian tarpeen uuden talonne säästäessä ja tuottaessa energiaa perheesi käyttöön.

Tuo ideasi meille, suunnitellaan yhdessä kompromissiton koti.

Pyydä tarjous!

Taloesittelyn osoite

Rastasniityntie 52 as E
02620 Espoo

Näytä ajo-ohjeet

Taloesittelyt