Taloesittely, Espoo

Tervetuloa uuden Kastelli -kodin esittelyyn!

Espoon Kurttilan viihtyisälle pientaloalueelle on rakennettu 2-kerroksinen, viihtyisä Kastellin erillistalokoti. Tässä kohteessa on 4 huonetta, keittiö, sauna ja varasto. Kaksikerroksisen erillistalon oleskelutilasta on erotettavissa lisähuone esimerkiksi etätyöskentelyä varten. Muuttovalmiina toimitetun kodin huoneistoala on 99 m².

Tässä kodissa on suojaisa lasitettavissa oleva parveke tai terassi, jonka sisältä voi tarkkailla viihtyisää ja vehreää ympäristöä. Asunnolla on runsain istutuksin rajattu oma piha ja lisäksi korttelin keskellä on yhteinen leikki- ja oleskelualue. Lisäksi kokonaisuus sijoittuu loivasti etelään laskevaan rinteeseen muodostaen Kurttilantien varteen oman idyllisen kokonaisuuden. Asunto Oy Espoon Päivähatun on suunnitellut arkkitehti Mikko Kalkkinen.

Tämä kohde on myynnissä.

Tule ihastumaan ja tutustumaan, ja varaamaan aika oman unelmakotisi suunnitteluun!

 

Omista ideoista muuttovalmis koti!

Yhdessä voimme räätälöidä Kastellin talomallipohjia joustavasti mittoja, ulkomuotoa, talotekniikkaa, tilaratkaisuja, sisustusta, tontin muotoa, ikkuna- ja oviaukotuksia sekä terasseja ja parvekkeita myöten. Siis lähes mielin määrin.

Näistä rakentuu laadukas yksilöllinen kotitalo, jossa perheesi on hyvä elää nyt ja tulevaisuudessa. Miltä esimerkiksi kuulostaisi, jos uusi koti minimoisi ostoenergian tarpeen? Murroksellinen Kastelli EnergiafiksuTM -ratkaisu minimoi ostoenergian tarpeen uuden talonne säästäessä ja tuottaessa energiaa perheesi käyttöön.

Tuo ideasi meille, suunnitellaan yhdessä kompromissiton koti.

Pyydä tarjous!

Taloesittelyn osoite

Kahvelitie 1 as I13
02780 Espoo

Näytä ajo-ohjeet