Taloesittely, Espoo (Kurttila)

Tervetuloa uuden Kastelli-kodin esittelyyn!

Esittelyssä yksilöllinen, asiakasperheen toiveiden mukaan muokattu muunnos City 119-talomallista. Talo on toimitettu Muuttovalmiina ja koti odottaa sisään muuttoa! Talon kattotyyppi on vaihdettu harjakatosta moderniksi pulpettikatoksi ja pohjaratkaisua on muokattu tontille ja perheelle sopivaksi. Talon päätyyn on lisätty lämmin varasto ja sisääntulon yhteyteen autokatos. Sisääntulo on siirretty talon etupuolelle ja pohjaratkaisussa on kiinnitetty erityisesti huomiota toimivuuteen, väljyyteen ja moderniin ilmeeseen. Luonnonvaloa tulvii sisään suurista ikkunoista, joita on lisätty ja niiden kokoa on entisestään kasvatettu: esteetön näkymä avautuu eteläpihan terassille ja oleskelupihalle sekä alemmas laaksoon.

Pesutilojen ja saunaosaston yhteydessä oleva kodinhoitohuone on tilava ja kurapiste on sijoitettu oikeaoppisesti erilliseen syvennykseen ja uloskäynnin läheisyyteen. Eteisaula toimii talon tilanjakajana ja eriyttää kodin toiminnot tehokkaasti. Suuri olokeittiö on talon sydän ja keskipiste. Päämakuuhuoneen yhteyteen sijoitettu WC ja vaatehuone tuovat arkeen ripauksen luksusta.

Sisustus- ja pintamateriaalitvalinnat on mietitty huolella ja valittu Kastellin Muuttovalmiin-kodin Collection-tuotevalikoimasta. Kiintokalusteet ovat Puustellista ja laatat Pukkilan mallistosta. Talossa on vesikiertoinen lattialämmitys ja lämmönlähteenä maalämpö.

Tämän kodin huoneistoala on 121 m² ja lämpimän varaston sisäpinta-ala on 10,8 m². Talon kokonaiskerrosala on 151 m². Tämän talon elementtitoimitus tontille tapahtui viikolla 19/2022 ja talo luovutettiin viikolla 47/2022 – talo valmistui 4 viikkoa alustavaa rakentamisaikataulua aiemmin. Pääkuvana on käytetty City-malliston visualisointikuvaa.

Tervetuloa tutustumaan Muuttovalmiiseen Kotiin – paikalla esittelyssä myös talon emäntä tai isäntä!    

Kastellin hinta pitää – tarjoamme uusiin talokauppoihin hintaturvan

Tarjoamme uusiin talokauppoihin hintaturvan, joka suojelee kodinrakentajia materiaalihintojen nousun varalta. Sillä takaamme, että Kastellin kanssa sopimasi kauppahinta pitää hintojen mahdollisesta noususta huolimatta, kun talotoimitus tapahtuu vuoden 2023 loppuun mennessä.

Hintaturva on saatavilla toistaiseksi.

Turvallinen kumppani on kultaa kodin toteuttajana.

Taloesittelyn osoite

Opastus Kurttilantien ja Pilkkumitien risteyksestä
02780 Espoo

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Kurttilantien ja Pilkkumitien risteyksestä.

Taloesittelyt