Taloesittely, Hirvensalo

Tervetuloa uuden Kastelli-kodin esittelyyn!

Esittelyssä asiakkaan toiveiden mukaan suunniteltu, muuttovalmiina toimitettu, avara ja valoisa Kastelli-koti, jonka huoneistoala on 130 m². Makuuhuoneet sijaitsevat omassa rauhassa talon 2. kerroksessa. Suuret lasipinnat korkeassa olohuonetilassa korostavat valoisuutta ja tilan avaruutta. Nyt on hyvä mahdollisuus tutustua Kastelli Collection tuotteisiin valmiissa talossa. Pääkuvana on käytetty City-malliston visualisointikuvaa.

Ajo-opastus Kakskerrantien ja Kukolantien risteyksestä Kastelli kyltein. Opaskartta löytyy Turun karttapalvelusta osoitteella Serkunkuja 3 Turku. Googlemaps , eikä 020202 kartat ei tunne tätä uutta aluetta vielä. (Karttakuva kuvagalleriassa!)

Tule tutustumaan ja varaamaan aika oman unelmakotisi suunnitteluun!

 

Omista ideoista muuttovalmis koti!

Yhdessä voimme räätälöidä Kastellin talomallipohjia joustavasti mittoja, ulkomuotoa, talotekniikkaa, tilaratkaisuja, sisustusta, tontin muotoa, ikkuna- ja oviaukotuksia sekä terasseja ja parvekkeita myöten. Siis lähes mielin määrin.

Näistä rakentuu laadukas yksilöllinen kotitalo, jossa perheesi on hyvä elää nyt ja tulevaisuudessa. Miltä esimerkiksi kuulostaisi, jos uusi koti minimoisi ostoenergian tarpeen? Murroksellinen Kastelli EnergiafiksuTM -ratkaisu minimoi ostoenergian tarpeen uuden talonne säästäessä ja tuottaessa energiaa perheesi käyttöön.

Tuo ideasi meille, suunnitellaan yhdessä kompromissiton koti.

Pyydä tarjous!

Taloesittelyn osoite

Serkunkuja 3
20900 Turku

Näytä ajo-ohjeet