Taloesittely, Inkoo

Tervetuloa uuden Kastelli-kodin esittelyyn!

Esiteltävänä on viittä vaille valmis-vaiheessa oleva koti, joka toimitetaan muuttovalmiina. Talossa on tässä vaiheessa kuivien huonetilojen sisäseinät tasoitettu ja pohjamaalattu, sisäkatot ovat paneloitu ja seuraavaksi alkavat laatoitustyöt. LVIS-asennusten ensimmäinen vaihe on tehty tontilla ennen lattiavalua ja sisäseinien asennusta, LVIS-kalusteasennusten viimeinen vaihe suoritetaan sitten, kun sisustustyöt ja kalusteasennukset ovat kaikkinensa valmiina. Lämmönlähteeksi on valittu Vesi-Ilma-lämpöpumppu ja vesikiertoinen lattialämmitys. Talon huoneistoala on 122 m² ja kokonaiskerrosala 147 m².

Talo on suunniteltu City 119-mallin pohjalta ja muokattu yhdessä rakentajaperheen kanssa yksilölliseksi. Kodissa on avara olokeittiö, isot ikkunat, 4 makuuhuonetta, tilava saunaosasto sekä Master Bedroomin yhteydessä monikäyttöinen vaatehuone, johon mahtuu vaikka etätyöpiste. Talon päätyyn on lisätty autokatos ja lämmin varasto. Talon suurelementit on toimitettu viikolla 30 ja valmistumis- ja luovutusajankohta on tammikuussa 2024.

Ajo-opastus Suurkirkontieltä.

Paikalla esittelyssä on myös rakennuttajaperhe – lämpimästi tervetuloa tutustumaan viittä vaille valmiiseen -kotiin!

Omista ideoista muuttovalmis koti!

Yhdessä voimme räätälöidä Kastellin talomallipohjia joustavasti mittoja, ulkomuotoa, talotekniikkaa, tilaratkaisuja, sisustusta, tontin muotoa, ikkuna- ja oviaukotuksia sekä terasseja ja parvekkeita myöten. Siis lähes mielin määrin.

Näistä rakentuu laadukas yksilöllinen kotitalo, jossa perheesi on hyvä elää nyt ja tulevaisuudessa. Miltä esimerkiksi kuulostaisi, jos uusi koti minimoisi ostoenergian tarpeen? Murroksellinen Kastelli EnergiafiksuTM -ratkaisu minimoi ostoenergian tarpeen uuden talonne säästäessä ja tuottaessa energiaa perheesi käyttöön.

Tuo ideasi meille, suunnitellaan yhdessä kompromissiton koti.

Pyydä tarjous!

Taloesittelyn osoite

Takojantie 10
10210 Inkoo

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Suurkirkontieltä.

Taloesittelyt