Taloesittely, Inkoo

Tervetuloa uuden Kastelli-kodin esittelyyn!

Esiteltävänä on muuttovalmiina toimitettu koti, joka on nyt valmis ja luovutusvaiheessa. Lämmönlähteeksi on valittu maalämpö ja vesikiertoinen lattialämmitys. Talon huoneistoala on 122 m² ja kokonaiskerrosala 147 m². Talon päätyyn on lisätty autokatos ja varasto.

Talo on suunniteltu City 119-mallin pohjalta ja muokattu yhdessä rakentajaperheen kanssa yksilölliseksi. Kodissa on avara olokeittiö, isot ikkunat, 4 makuuhuonetta, tilava saunaosasto sekä Master Bedroomin yhteydessä monikäyttöinen vaatehuone, johon mahtuu vaikka etätyöpiste. Talon suurelementit on toimitettu viikolla 30.

Ajo-opastus Tähteläntieltä.

Paikalla esittelyssä on myös rakennuttajaperhe – lämpimästi tervetuloa tutustumaan upeaan ja yksilölliseen muuttovalmiiseen kotiin!

Omista ideoista muuttovalmis koti!

Yhdessä voimme räätälöidä Kastellin talomallipohjia joustavasti mittoja, ulkomuotoa, talotekniikkaa, tilaratkaisuja, sisustusta, tontin muotoa, ikkuna- ja oviaukotuksia sekä terasseja ja parvekkeita myöten. Siis lähes mielin määrin.

Näistä rakentuu laadukas yksilöllinen kotitalo, jossa perheesi on hyvä elää nyt ja tulevaisuudessa. Miltä esimerkiksi kuulostaisi, jos uusi koti minimoisi ostoenergian tarpeen? Murroksellinen Kastelli EnergiafiksuTM -ratkaisu minimoi ostoenergian tarpeen uuden talonne säästäessä ja tuottaessa energiaa perheesi käyttöön.

Tuo ideasi meille, suunnitellaan yhdessä kompromissiton koti.

Pyydä tarjous!

Taloesittelyn osoite

Takojantie 10
10210 Inkoo

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Tähteläntieltä.