Taloesittely, Kaarina (Varsahaka)

Tervetuloa uuden Kastelli-kodin esittelyyn!

Esittelyssä 1-kerroksinen, asiakkaan omien suunnitelmien mukaisesti toteutettu Kastelli-koti. Autokatos varasto on sijoitettu taloon kiinni, tuoden suojaa talon pääsisäänkäyntiin ja oleskelupihaan. Tässä Kastelli-talossa on makuuhuoneita 4 sekä tilava olo-keittiö ratkaisu. Keittiö on kuitenkin hieman sivussa olohuoneesta, ja tilaa riittää useammallekin kokille. Peruspakettina toimitetun kodin huoneistoala on 134m². Pääkuvana on käytetty Ready-malliston visualisointikuvaa.

Ajo-opastus Krossintie-Nummenniityntie.

Tervetuloa tutustumaan ja varaamaan aikaa oman talosi suunnittelua varten. Juuri nyt on hyvä hetki lähteä toteuttamaan  kotiunelmia.

 

Muokkaa haluamastasi talomallista yksilöllinen koti

Yhdessä voimme räätälöidä Kastellin talomallipohjia joustavasti mittoja, ulkomuotoa, talotekniikkaa, tilaratkaisuja, sisustusta, tontin muotoa, ikkuna- ja oviaukotuksia sekä terasseja ja parvekkeita myöten. Siis lähes mielin määrin.

Perheesi kompromissiton koti valmistuu Kastellin varmoissa käsissä turvallisesti aina muuttovalmiiksi asti – pientalojen edelläkävijän teknisiä ja ekologisia innovaatioita unohtamatta.

Apunasi on Suomen suurimman avaimet käteen -kotien toimittajan raudanluja asiantuntemus sekä markkinoiden palvelualtteimmiksi koetut kauppiaat!

Taloesittelyn osoite

Varsatie 27
20780 Kaarina

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Opastus: Krossintie-Nummenniityntie

Taloesittelyt