Taloesittely, Kirkkonummi

Tervetuloa uuden Kastelli-kodin esittelyyn!

Esittelyssä yksilöllinen Verso 108-koti, joka on suunniteltu ja muokattu Verso 91 -talomallin pohjalta. Tämän talon elementtitoimitus tapahtui joulukuussa 2022, ja nyt talo ja pihat ja kaikki on täysin valmiit, ja kaikki on VIIMEISEN PÄÄLLE!

Tässä, kuten kaikissa muissakin alueen taloissa, tilankäyttö on suunniteltu erityisen tehokkaasti ja käytännönläheisesti: kodin sydän on tilava, korkea ja valoisa olokeittiö, jossa on väljyyttä ja avaruutta. Yli 3 metrin korkeuteen ulottuva vino sisäkatto antaa oman ylellisen säväyksensä ja suuret ikkunat tulvivat valoa.

Pääsisäänkäynti on talon edestä, joka mahdollistaa terassialueen jatkumisen sisääntulokatoksesta olokeittiön eteen lämpimälle eteläpihalle: keittiöstä on suora uloskäynti terassille ja rakennuttajaperheen tilaamalle laitetulle terassille.

Talossa on 3 makuuhuonetta sekä tilavaraus myös neljännelle makuuhuoneelle joka voidaan erottaa olokeittiöstä myös jälkikäteen. Kodinhoitohuone on tässä talossa yhdistetty pesutiloihin, jonne on lisätty toinen WC. Tilasta on kulkuyhteys lämpimän varaston kautta ulos suoraan autokatokseen.

Tämän kodin huoneistoala on 108 m², josta lämpimän varaston osuus on 9 m². Talossa on vesikiertoinen lattialämmitys ja lämmönlähteeksi on valittu poistoilmapumppu Nibe F470.

Alueelle on suunniteltu yhteensä 10 vastaavaa taloa, joista talot A, B, D ja J ovat valmiina ja luovutettu rakentajaperheille. Seuraavaksi rakennustyöt alkavat C-talon osalta. Tonteista ja taloista vapaina ovat E, F, G, H ja I.

Kaikki kohteet toteutetaan Tontti+Talo -rakennushankkeena, joissa tontin ja talon ostaja toimii rakennuttajana. Kaikille taloille on jo olemassa rakennusluvat.

Kukin rakennuttajaperhe voi valita mieleisensä lisävarusteet, laitteet, sisustuksen ja pintamateriaalit Kastellin kattavasta Collection-tuotevalikoimasta. Muuttovalmistoimitukseen sisältyvät Puustellin kiintokalusteet, Siemensin kodinkoneet, Pukkilan laatat ja Pergon lattialaminaatit. Saatavana on lisäksi lukuisia lisätuotevaihtoehtoja ja lisävarusteita. Kiintokalusteiden ja sisustusmateriaalien valinnoissa ja suunnittelussa ovat apuna Puustellin kiintokalustesuunnittelija ja Kastelli-talojen sisustussuunnittelija.

Kastelli-talot Oy:n lisäksi hankkeeseen osallistuvat yhteistyötahot ja vastuuhenkilöt ovat valmiiksi nimettynä ja kunkin rakennushankkeen kokonaiskustannukset ovat etukäteen tiedossa ja kiinteästi sovittuna. Lisätietoja: Teija Lahdelma, puh. 050 384 5219, teija.lahdelma@kastelli.fi.

Taloesittelyn osoite

Sokerimestarintie 20 J
02460 Kirkkonummi

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Upinniementie - Sokeritehtaantie - Sokerimestarintie

Taloesittelyt