Taloesittely, Klaukkala

Tervetuloa uuden Kastelli-kodin esittelyyn!

Esittelyssä 1-kerroksinen, asiakkaan omista suunnitelmista tehty Kastelli-koti. Tässä kodissa on 4 makuuhuonetta, reilun kokoinen olokeittiö ja paljon säilytystilaa arjen tarpeisiin. Olokeittiön hulppea huonekorkeus 2980mm ja isot ikkunat tuovat paljon valoa ja avaruutta. Tämän kodin huoneistoala on 144 m² ja kerrosala 165 m². Tule katsomaan ja ihastumaan, Kastellin talomalliston Ready-talomalli on lähinnä tätä pohjaa vastaava. Lähes kaikkiin Kastellin talomalleihin on mahdollista tehdä muutoksia, sekä pohjaan, että julkisivuun. Pääkuvana on käytetty Ready-malliston visualisointikuvaa.

Millainen on sinun toiveiden toimiva koti? Tule keskustelemaan teidän kodin suunnittelusta.

 

Omista ideoista muuttovalmis koti!

Yhdessä voimme räätälöidä Kastellin talomallipohjia joustavasti mittoja, ulkomuotoa, talotekniikkaa, tilaratkaisuja, sisustusta, tontin muotoa, ikkuna- ja oviaukotuksia sekä terasseja ja parvekkeita myöten. Siis lähes mielin määrin.

Näistä rakentuu laadukas yksilöllinen kotitalo, jossa perheesi on hyvä elää nyt ja tulevaisuudessa. Miltä esimerkiksi kuulostaisi, jos uusi koti minimoisi ostoenergian tarpeen? Murroksellinen Kastelli EnergiafiksuTM -ratkaisu minimoi ostoenergian tarpeen uuden talonne säästäessä ja tuottaessa energiaa perheesi käyttöön.

Tuo ideasi meille, suunnitellaan yhdessä kompromissiton koti.

Pyydä tarjous!

Taloesittelyn osoite

Töppövillantie 3
01800 Nurmijärvi

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Taloesittelyt