Taloesittely, Liminka

Tervetuloa uuden Kastelli –kodin esittelyyn!

Esittelyssä asiakkaan toiveiden mukaan toteutettu, huoneistoalaltaan 126 m², laadukas Kastelli-koti. Tämä koti on suunniteltu ja muokattu Verso 112 -talomallin pohjalta perheen tarpeita vastaavaksi ja alueeseen sopivaksi.

Tämä muuttovalmiina toteutettu koti ihastuttaa upealla huonekorkeudellaan, olokeittiön yli kolmeen metriin kohoava sisäkorkeus tuo tilan tuntua ja juhlaa arkeen. Taidokkaasti ja hyvällä maulla valitut laadukkaat pintamateriaalit mahdollistavat sisustuksen moneen makuun. Tässä kodissa on neljä upean kokoista makuuhuonetta, joissa on myös panostettu äänieristykseen. Tilava arkieteinen ja monikäyttöinen apukeittiö tuovat upean mausteen tähän kotiin. Tästä kodista löydät upeita yksityiskohtia ja kaiken kruunaa tilava autokatos josta pääset kuivin jaloin suoraan avaraan eteiseen.

Ajo-opastus 8-tieltä.

Tervetuloa tutustumaan paikalliseen kauppiaaseen ja laadukkaaseen työn jälkeen!

 

Luotettava markkinajohtaja – kotien ykkönen jo vuodesta 1994

Vakavaraisuutemme on sinunkin turvasi. Kastellin kanssa unelmiesi kompromissiton koti valmistuu varmasti, turvallisesti ja ajallaan – yli 30 000 yksilöllisesti toteutetun omakotitalon ja hirsikodin kokemuksella. Tarjoamme poikkeuksellisen vahvat hartiat, jotka ovat tukenasi kotimatkasi kaikissa vaiheissa.

Tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestamme: Kastelli on ylivoimaisesti ostetuin talomerkki sekä suurin muuttovalmiiden kotien toimittaja Suomessa. Olemme pitäneet kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo vuodesta 1994.

Turvallisuutta, huolettomuutta ja toimitusvarmuutta!

Taloesittelyn osoite

Kesäaika 20
91900 Liminka

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

8-tieltä.

Taloesittelyt