Taloesittely, Lohja

Tervetuloa uuden Kastelli –kodin esittelyyn!

Esittelyssä asiakkaan omien toiveiden pohjalta suunniteltu Kastelli-koti. Muuttovalmiina toimitetun kodin huoneistoala on reilu 200 m². Pohjaratkaisu on avara, valoisa ja toimiva. Tilavassa Puustelli-keittiössä kokkailu sujuu leikiten, ja ruokailusta voi rauhassa nauttia keittiön yhteydessä olevassa ruokailutilassa. Suuren olokeittiön lisäksi talossa on 4 tilavaa makuuhuonetta, jossa koko perhe voi viettää yhteistä aikaa. Tämä koti on juuri valmistunut. Pääkuvana on käytetty Kastelli-malliston visualisointikuvaa.

Ajo-opastus Turuntieltä (110).

Tervetuloa tutustumaan, ja varaamaan aika oman kotisi suunnittelua varten!

 

Luotettava markkinajohtaja – kotien ykkönen jo vuodesta 1994

Vakavaraisuutemme on sinunkin turvasi. Kastellin kanssa unelmiesi kompromissiton koti valmistuu varmasti, turvallisesti ja ajallaan – yli 30 000 yksilöllisesti toteutetun omakotitalon ja hirsikodin kokemuksella. Tarjoamme poikkeuksellisen vahvat hartiat, jotka ovat tukenasi kotimatkasi kaikissa vaiheissa.

Tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestamme: Kastelli on ylivoimaisesti ostetuin talomerkki sekä suurin muuttovalmiiden kotien toimittaja Suomessa. Olemme pitäneet kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo vuodesta 1994.

Turvallisuutta, huolettomuutta ja toimitusvarmuutta!

Taloesittelyn osoite

Kuhatie 10
08500 Lohja

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Nuolikyltti opastus