Taloesittely Oulu, (Vesalanmäki)

Tervetuloa uuden Kastelli-kodin esittelyyn!

Esittelyssä 1-kerroksinen, Ready -malliston helmi, muuttovalmiina toteutettu Kastelli-koti. Huoneistoalaltaan 101 m² koti näyttää, kuinka vaivattomasti saadaan toimivat tilat oikeanlaisella pohjasuunnittelulla. Autokatos varasto on sijoitettu taloon kiinni, tarjoten mahdollisuuden sisäänkäyntiin kuivin jaloin.

Lisäksi tässä Kastelli-talossa on tilavia makuuhuoneita 3 sekä avara olo-keittiö ratkaisu. Yli kolmen metrin korkeuteen kohoava huonekorkeus olo-keittiössä tuo upeasti tilan tuntua ja tulisija vapautta lämmön joka nurkkaan. Saunassa nautitaan puukiukaan upeista löylyistä ja tästä kodista ei kaappitilaa puutu, sen takaa hyvin suunniteltu vaatehuone sekä kalustus. Suuret ikkunat ja tilava terassi tuo luonnon lähelle niin arkena kuin juhlapäivinäkin. Pääkuvana on käytetty Ready-malliston visualisointikuvaa.

Ajo-opastus Kuusamontieltä.

Tervetuloa tutustumaan Kastellin sisutusvalintoihin ja nauttimaa jouluisia makuja!

Paikanpäällä myös Puustellin suunnittelija, joka kertoo ammattitaidolla toimivan kalustuksen suunnittelusta!

 

Muokkaa haluamastasi talomallista yksilöllinen koti

Yhdessä voimme räätälöidä Kastellin talomallipohjia joustavasti mittoja, ulkomuotoa, talotekniikkaa, tilaratkaisuja, sisustusta, tontin muotoa, ikkuna- ja oviaukotuksia sekä terasseja ja parvekkeita myöten. Siis lähes mielin määrin.

Perheesi kompromissiton koti valmistuu Kastellin varmoissa käsissä turvallisesti aina muuttovalmiiksi asti – pientalojen edelläkävijän teknisiä ja ekologisia innovaatioita unohtamatta.

Apunasi on Suomen suurimman avaimet käteen -kotien toimittajan raudanluja asiantuntemus sekä markkinoiden palvelualtteimmiksi koetut kauppiaat!

Taloesittelyn osoite

Keltanokuja 7
90630 Oulu

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Ajo-opastus Kuusamontieltä.

Taloesittelyt